شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

حضور هيأت رئيسه دانشگاه يزد در دانشگاه شيراز

نشست مشترك هيأت رئيسه دانشگاه شيراز با هيأت رئيسه دانشگاه يزد در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين ديدار طرفين، درخصوص گسترش همكاري ها و انتقال تجارب بحث و تبادل نظر كردند.
دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز در اين نشست گفت: در دو سال گذشته رويكردهاي اساسي در دانشگاه شيراز مد نظر قرارگرفته و بر همين اساس دو سند مجزا براي تحول و ارتقا فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي تدوين شده است.
وي ادامه داد: اين اسناد به صورت عملياتي تنظيم شده و كاملاً كاربردي است.
رئيس دانشگاه شيراز تصريح كرد:در حوزه فعاليت هاي فرهنگي و دانشجويي نيز اگرچه اقدامات مؤثري در دانشگاه شيراز صورت گرفته ولي هنوز تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله داريم.
توجه به بحث سرمايه گذاري و كمك هاي خيّرين آموزش عالي ، ديگر موضوعي بود كه دكتر نادگران در نشست مشترك با هيأت رئيسه دانشگاه يزد به تشريح آن پرداخت و اظهار داشت: در معاونت اداري و مالي دانشگاه شيراز ، بستر مناسبي براي جذب سرمايه گزاري هاي خارج از دانشگاه فراهم شده و به دنبال آن هستيم كه وابستگي به بودجه نفت كاهش يابد.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: درحوزه پژوهشي نيز تلاش شده كه دانشگاه از پوسته قديمي خود خارج شود و به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم گام بردارد.
وي خاطر نشان كرد: هم اكنون ارتباط دانشگاه شيراز با پارك علم و فناوري فارس و بنياد نخبگان استان در وضعيت مطلوبي قرار دارد و هماهنگي هاي لازم صورت گرفته تا محيط دانشگاه به عرصه علم و عمل تبديل شود و دانشجو مهارت هاي لازم را فراگيرد و به سمت نوآوري و فراگيري حركت نمايد.
دكتر قاسم لقماني ، رئيس دانشگاه يزد نيز در اين نشست اظهار داشت: اين نخستين تجربه نشست مشترك بين هيأت رئيسه دانشگاه شيراز و يزد به شمار مي رود و اميد آن است كه دانشگاه يزد ، به عنوان يك دانشگاه جوان، بتواند از تجربيات مفيد و ارزشمند دانشگاه با سابقه ي شيراز بهره ببرد.
وي افزود: تحريم هاي ظالمانه عليه كشورمان فضايي ايجاد كرده كه از ظرفيت هاي فراوان دانشگاه ها هر چه بيشتر استفاده شود و تجربه نشان داده هر جا به دانشگاه ها اعتماد شده پاسخ مناسبي دريافت شده است.
رئيس دانشگاه يزد گفت: در زمينه بودجه هاي دولتي وضعيت خوبي نداريم و به دنبال آن هستيم كه از تجربيات دانشگاه شيراز براي جذب سرمايه گزاري استفاده كنيم.
در ادامه اين نشست معاونان و مديران دو دانشگاه به بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات در حوزه هاي تخصصي پرداختند.
همچنين هيأت رئيسه دانشگاه يزد از شتاب دهند كوانتوم دانشگاه شيراز بازديد كرد. در اين بازديد ، دكتر سهراب پور، رئيس شتاب دهنده كوانتوم به بيان توانمندي ها و ظرفيت هاي اين مجموعه پرداخت.
   تاریخ: ۱۵:۵۲ - ۱۱/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۶۶۷