شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

تسليت به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سليماني

بسم رب الشهداء والصديقين
شهادت مظلومانه ي فرمانده ي سرافراز و مجاهد خستگي ناپذير، سردار سپهبد حاج قاسم سليماني و همراهان ايشان، به ويژه مجاهد بزرگ ابومهدي المهندس، باري ديگر جهان اسلام را به سوگ نشاند.
بي شك شهادت، پاداش عمري مجاهدت و جان فشاني و استجابت دعاي آن شهيد نام آور است كه نمونه ي برجسته اي از تربيت شدگان اسلام و مكتب امام خميني (ره) بود. آن مجاهد عزيز، به قافله ي عاشقان پيوست و ياد و نام نيكش بر جريده ي عالم ثبت گرديد.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن محكوم كردن اين اقدام جنايتكارانه و پاسداشت خدمات كم نظير دلاور سرافراز ايران، سردار شهيد حاج قاسم سليماني، سوگمندانه، شهادت اين عزيزان را به محضر مقام معظم رهبري، خانواده ي مكرم ايشان و يكايك ملت عزيز ايران، تبريك و تسليت عرض مي نمايد و علو درجات اين شهداي گرانقدر را از درگاه خداوند منان خواستار است.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۳:۱۸ - ۱۳/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۷۸۷