شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

كارگاه آموزشي ''كتابدار داده هاي پژوهشي'' برگزار شد

امكان ثبت نام به صورت مجازي در كارگاه آموزشي "كتابدار داده هاي پژوهشي" برگزار شده توسط انجمن كتابداري شاخه جنوب كشور فراهم شده است.
كارگاه آموزشي به گزارش ليزنا، زهرا شاه نظرنژاد، عضو هيات مديره و مسئول كميته روابط عمومي و اطلاع رساني انجمن كتابداري شاخه جنوب كشور با اعلام اين خبر افزود: كارگاه آموزشي "كتابدار داده هاي پژوهشي" توسط انجمن كتابداري شاخه جنوب كشور در دانشگاه شيراز با تدريس دكتر مجيد نبوي (استاديار بخش علم اطلاعات و دانش شناسي دانشگاه شيراز) برگزار شد. در اين جلسه به بحث در خصوص مفهوم داده، كاركردهاي كتابداري، تعريف كتابدارداده، عناوين شغلي كتابدارداده، وظايف كتابدارداده و كتاب هاي منتشر شده در زمينه كتابدارداده پرداخته شد.

علاقه مندان به شركت در اين كارگاه آموزشي به صورت مجازي (جلسه ضبط شده) مي توانند از تاريخ 98/10/25 به لينك دوره هاي آموزشي وب سايت آرموك به نشاني http://libiran.ir/register/cat/17  مراجعه و ثبت نام نمايند.

شايان ذكر است كه به تمام شركت كنندگان در اين كارگاه آموزشي گواهي رسمي از سوي انجمن كتابداري شاخه جنوب كشور ارائه مي شود.
منبع خبر:
لیزنا