شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

آئين بزرگداشت شهيده سانحه هوايي در دشتستان برگزار شد

آئين بزرگداشت شهيده سانحه هوايي در دشتستان برگزار شد بوشهر-ايرنا- آئين بزرگداشت دكتر حديث حيات داووي شهيده سانحه هوايي هواپيماي اوكايني روز جمعه با حضور استاندار ،فرماندهان ارشد نظامي و انتظامي استان بوشهر و قشرهاي مختلف مردم و خانواده وي در روستاي بويري دشتستان زادگاه پدريش برگزار شد.

در اين آيين يكي از اعضاي خانواده شهيده ضمن تسليت اين واقعه به ملت ايران و تشكر از همدردي مردم استان بوشهر گفت: اين روزها كه مصادف با شهادت سردار دلها شهيد حاج قاسم سليماني بود ما خانواده داغدار و عزادارشهيده دكتر حديث حيات داوودي كه در سانحه جانسوز هواپيما جان خود را از دست داد اعلام مي كنيم كه ما همراه و همدل با مردم و نظام اسلامي و انقلاب اسلامي هستيم.

حيات داوودي افزود: هيچ توطئه اي و نقشه اي نمي تواند ما را از نظام و انقلابمان دور كند ما براي حفظ ميهن خود خون داديم و تا آخر با اين نظام هستيم و خواهيم ماند.

در اين آئين همچنين گلدسته هاي مزين با پيام هاي تسليت از سوي اقشار مختلف مردم بويژه دانشجويان از استانهاي فارس و يزد تقديم خانواده ايشان شد.

هواپيماي بوئينگ 737 شركت هواپيمايي اوكرايني با 176 مسافر و 9 خدمه پروازي كه صبح چهارشنبه هجدهم دي ماه 98 تهران را به مقصد كي يف پايتخت اوكراين ترك مي كرد، حوالي شهر جديد پرند در استان تهران سقوط كرد و همه سرنشينان آن جان باختند.
حديث حيات داوودي يكي از جانباختگان اين حادثه بود كه هرچند زادگاه پدريش دشتستان استان بوشهر است اما در شهر شيراز ساكن بوده اند.

پيكر حيات داوودي روز چهارشنبه هفته جاري در آرامستان گلشن شيراز به خاك سپرده شد و مراسم بزرگداشت آن مرحومه ني در مسجد دانشگاه شيراز واقع در ميدان ارم برگزار شد.

صبح شنبه (بيست و يكم دي ماه 98)، ستاد كل نيروهاي مسلح ايران تاييد كرد كه بر اثر بروز خطاي انساني و غيرعمد، هواپيماي خطوط هوايي اوكراين مورد اصابت قرار گرفته است.
اين ستاد اطمينان خاطر داد با پيگيري انجام شده، اصلاحات اساسي در فرآيندهاي عملياتي در سطح نيروهاي مسلح، امكان تكرار اين گونه خطاها را غير ممكن ساخته و بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضايي نيروهاي مسلح معرفي كند تا با خطاهاي صورت گرفته، برخورد قانوني انجام شود.
در ادامه نيز رييس جمهوري، ضمن ابراز تاسف از خطاي انساني رخ داده كه منجر به سقوط هواپيماي اوكرايني شد، در بيانيه اي اعلام داشت: مسببان اين اشتباه نابخشودني مورد پيگرد قانوني قرار گرفته و نتايج به استحضار ملت شريف ايران و خانواده هاي قربانيان برسد.
همچنين رهبر معظم انقلاب اسلامي در پي اطلاع از نتايج تحقيقات ستاد كل نيروهاي مسلح در باره سقوط هواپيماي مسافربري اوكرايني، در پيامي با ابراز همدردي عميق و مجدد با خانواده هاي داغدار، ستاد كل نيروهاي مسلح را مامور پيگيري كوتاهي ها يا تقصيرهاي احتمالي در اين حادثه و مراقبت براي عدم امكان تكرار چنين سانحه اي كردند.

- اوكراين
- بوشهر