جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۸

حامي شركت هاي دانش بنيان خواهيم بود

رئيس كل دادگستري فارس در نشست ستاد پيگيري اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي استان كه به منظور حمايت از شركت هاي دانش بنيان و نوپا (استارت آپ ها) برگزار شد، با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري(مدظله العالي) و رئيس قوه قضائيه مبني بر حمايت از توليدكنندگان و سرمايه گذاري هاي مشروع، توليدكنندگان را سربازان خط مقدم در دوران تحريم اقتصادي دانست و تصريح كرد: قوه قضائيه و دادگستري استان فارس با تمام توان از سرمايه گذاران، توليدكنندگان و نخبگان علمي كه زمينه رونق توليد داخلي را فراهم مي آورند، حمايت مي كنند.
حجت الاسلام والمسلمين سيدكاظم موسوي با بيان اينكه اگر امروز ايران اسلامي داراي توانمندي موشكي نبود، مطمئناً كشورهاي بيگانه و غرب بر ما مسلط مي شدند، گفت: متأسفانه در موضوع هايي كه علم و تكنولوژي كمتري داشته ايم مورد تحريم قرار گرفته ايم.
وي افزود: امروز ايران مقتدر اسلامي در زمينه سلاح و توانمندي نظامي به خودكفايي رسيده، اما متأسفانه در زمينه دارو، قطعات خودرو و... مورد تحريم قرار گرفته و به واسطه همين تحريم هاي دارويي از سوي غرب، روزانه جان چندين نفر از هموطنان عزيزمان به خطر مي افتد، بنابراين لازم است نسل جوان ما نسبت به شناخت دشمن آگاه باشند.
نماينده عالي قوه قضائيه در استان فارس با بيان اينكه آيت ا... رئيسي، رئيس قوه قضائيه در سي ام شهريورماه سال جاري، جلسه اي را در راستاي حمايت از شركت هاي دانش بنيان و كسب و كارهاي نوپا برگزار كرد، گفت: مسئولان دادگستري استان فارس نيز به تبعيت از رياست قوه قضائيه، هفته گذشته ديداري در راستاي حمايت از شركت هاي دانش بنيان و نوپا (استارت آپ ها) در دانشگاه شيراز به عمل آوردند و با توجه به اينكه موضوع هاي بسيار مناسب و جديدي توسط استارت آپ ها ارائه شد، لازم دانستيم تا جلسه اي ديگر با حضور ساير مسئولان اجرايي استان و شركت هاي نوبنيان برگزار شود.
حجت الاسلام والمسلمين موسوي در اين نشست، بيان كرد: قوه قضائيه و دادگستري فارس صددرصد حامي شركت هاي دانش بنيان و نوپا (استارت آپ ها) خواهند بود و شركت هاي نوبنيان و نوپا نيز موارد و مشكلات خود را به ستاد پيگيري سياست هاي اقتصاد مقاومتي دادگستري استان منعكس نمايند.
وي ضمن تأكيد بر متمركز عمل كردن و پرهيز از پراكنده كاري از سوي مسئولان اجرايي به منظور حمايت از توليدكنندگان، خاطرنشان كرد: به منظور اينكه در كارها موفق و بهتر عمل كنيم بهتر است تا ضمن مشاركت، همكاري و هماهنگي لازم از سوي همه نهادها و مؤسسات، زمينه حمايت از توليدكنندگان و سرمايه گذاري هاي مشروع فراهم شود و اگر پيشنهادهايي نيز در اين خصوص باشد به صورت متمركز در كارگروه ارائه شود چرا كه اگر به صورت متفرق عمل شود، مسايل و مشكلات در اين خصوص حل نخواهد شد.
رئيس شوراي قضايي استان فارس درخصوص ثبت شركت ها نيز يادآور شد: اداره ثبت اسناد و املاك استان فارس نيز ضمن همكاري لازم در عرض يك هفته شركت هاي نوپا و دانش بنيان را ثبت مي كند و براساس آيين نامه تا 15 سال از معافيت مالياتي برخوردار خواهند بود.
حجت الاسلام والمسلمين موسوي در ادامه با اشاره به آيه 282 سوره مباركه بقره، تأكيد كرد: مؤسس شركت ها، اساسنامه اي تنظيم و تفاهم نامه اي را بين خود تدوين نمايند تا زماني كه شركت به منابع سودآوري رسيد، افراد دچار اختلاف نگردند.
وي از ايجاد و راه اندازي شوراهاي حل اختلاف ويژه شركت ها در آينده نزديك خبر داد و گفت: مركز شوراهاي حل اختلاف استان فارس، شوراي حل اختلاف ويژه نظام پزشكي راه اندازي كرده كه اين اقدام ضمن رضايتمندي پزشكان، بسيار مفيد و مؤثر واقع شده و حال سعي داريم درخصوص رسيدگي و حل و فصل اختلافات اين شركت ها نيز با استفاده از افراد توانمند و متبحر، شوراي حل اختلاف ويژه اي در اين خصوص راه اندازي كنيم.
رئيس شوراي قضايي فارس از عزم و اراده مسئولان استان در راستاي كمك به رونق توليد و حمايت از سرمايه گذاري گفت و خاطرنشان كرد: در برخي موارد فرآيندها طولاني مي شود، در برخي موارد هرچند طولاني شدن روند اداري طبيعي است اما در بعضي موارد بايد از ايجاد موانعي كه بر سر راه توليد و توليدكننده گذاشته مي شود جلوگيري گردد كه در همين راستا دادگستري فارس تلاش كرده در چارچوب قوانين و با استفاده از اختيارات قانوني از توليدكنندگان حمايت كند.
   تاریخ: ۱۲:۰۳ - ۲۹/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۱۸