شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

اجراي 35 طرح عمراني در دانشگاه شيراز: افتتاح تالار اجتماعات بخش شيمي و فيزيك

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز و جمعي از اعضاي هيات رييسه، اساتيد و دانشجويان، تالار اجتماعات بخش شيمي و فيزيك دانشگاه شيراز به بهره برداري رسيد.
دكتر محمدحسين ستايش، معاون اداري و مالي دانشگاه شيراز در آيين گشايش اظهار داشت : آمفي تئاتر بخش شيمي و فيزيك دانشگاه با اعتبار 17 و نيم ميليارد ريال و در مدت زمان 8ماه ساخته شده است.
وي افزود : اين طرح داراي 250متر مربع زيربناست و گنجايش 150نفر را دارد.
دكتر ستايش خاطر نشان كرد : سال 98 و 99 سال شكوفايي طرح هاي عمراني در دانشگاه شيراز است.
معاون برنامه ريزي و توسعه دانشگاه شيراز بيان كرد : به عنوان نمونه، تابستان امسال كلنگ ساخت مهدكودك و پيش دبستاني دانشگاه شيراز به زمين زده شد و ان شاء الله مهرماه 99به بهره برداري مي رسد.
وي ادامه داد : 3خوابگاه خيرساز نيز در دانشگاه شيراز در حال ساخت است.
معاون اداري مالي به مسائل بودجه هم اشاره و خاطرنشان كرد : با پيگيري هاي شبانه روزي مسئولان دانشگاه، تلاش شده تا با توجه به محدوديت هاي موجود، بودجه مناسبي براي سال آينده دانشگاه شيراز اختصاص يابد.
دكتر ستايش گفت : با مديريت صحيح، كار و تلاش شبانه روزي، پاكدستي و اميد به آينده مي توان تحولات بزرگ در دانشگاه و كشور ايجاد كرد.
دكتر حميد نادگران، رييس دانشگاه شيراز هم در اين مراسم اظهار داشت : 35 پروژه عمراني در دانشگاه شيراز در حال اجراست كه عمده آن مربوط به خوابگاه هاي دانشجويي است. وي افزود : فرسودگي و قدمت خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه شيراز سبب شده است كه توجه ويژه اي به آنها شود.
دكتر ذوالقدر، رييس پارك علم و فناوري فارس هم در اين مراسم به بيان مطالبي درخصوص دانشگاه هاي نسل سوم و انقلاب چهارم صنعتي پرداخت.
وي با اشاره به نمونه هاي موفق دنيا در حوزه كارآفريني و نوآوري، به ضرورت توجه به اكوسيستم كارآفريني اشاره كرد.
دكتر ذوالقدر گفت :در پارك علم و فناوري فارس، امكانات و تسهيلات مناسب در اختيار صاحبان ايده و دانشگاهيان قرار مي گيرد.
وي اظهار اميدواري كرد با تلاش و كوشش و همكاري مسئولان، ناحيه علم و فناوري در منطقه جهان پارس دانشگاه شيراز راه اندازي شود.

جهت مشاهده فيلم معرفي طرح هاي عمراني اينجا راكليك كنيد.

تاریخ: ۱۵:۳۵ - ۳۰/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۷۱۷