یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹

سخنان رئيس دانشگاه تهران در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور

دكتر محمود نيلي احمدآبادي دانش آموخته سابق دانشگاه شيراز و رئيس دانشگاه تهران در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور در دانشگاه شيراز گفت: دانشگاه ها مركز تفكر و تعقل هستند و سياست هاي كلان و راهبردهاي كشور در حوزه علم و فناوري برعهده دانشگاه هاي بزرگ است.
وي افزود: اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور به ابتكار دانشگاه صنعتي اصفهان تشكيل مي شود كه اين نشست بيست و ششمين آن است.
رئيس دانشگاه تهران گفت: يكي از موفقيت هاي بزرگ جمهوري اسلامي ايران، درخشش دانشگاه هاي كشورمان در مجامع علمي دنيا است و سال به سال جايگاه دانشگاه هاي ايران در نظام هاي رتبه بندي بين المللي بهبود و ارتقاء مي يابد.
دكتر نيلي خاطر نشان كرد: هم اكنون شبكه همكاري علمي دانشگاهيان كشورمان در سراسر دنيا گسترده شده و از اساتيد و دانشجويان فعال، خوش فكر و علاقه مند به خوبي استقبال مي شود.
وي ادامه داد: دانشگاه هاي رسالت بزرگتري را براي خود قائل هستند و آن مشاركت در حل مسائل و مشكلات جامعه است.
رئيس دانشگاه تهران اظهار داشت: هم اكنون حدود 70 درصد انتشارات مقالات علمي معتبر كشور توسط 13 دانشگاه بزرگ صورت مي گيرد و بزرگترين پژوهش هاي كاربردي نيز به صورت مشترك در اين دانشگاه ها اجراء مي شود.
دكتر نيلي گفت: تعامل مناسبي با مجلس شوراي اسلامي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي صورت گرفته و به دنبال آن هستيم كه هر چه بيشتر از ظرفيت دانشگاه ها براي حل چالش هاي فرا رو در زمينه هاي مختلف استفاده بشود.
وي بيان كرد: با همكاري مسئولان اجرايي صندوقي ايجاد شده كه رساله ها و پايان نامه هاي دانشگاه ها بيش از پيش به سوي مسائل و معضلات جامعه سوق داده شود.
رئيس دانشگاه تهران گفت: ايجاد ساختار فرآيند فعال و سازمان يافته بين تقاضاهاي جامعه و توانمندي هاي دانشگاه از جمله مواردي است كه در اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور مورد تأكيد قرار گرفته است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: ما دانشگاه هاي بزرگ كشور به نمايندگي از ساير دانشگاه ها با افتخار اعلام مي كنيم كه توان حل مسائل و مشكلات كشور را داريم و با هم افزايي مي توانيم به سوي آينده اي روشن گام برداريم.

تاریخ: ۱۱:۳۴ - ۱۰/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۲۰