شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

سخنان نماينده ولي فقيه دراستان فارس و امام جمعه شيراز در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور

آيت الله دكتر لطف الله دژكام، نماينده ولي فقيه استان فارس و امام جمعه شيراز در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور با تسليت ايام شهادت حضرت زهرا سلام الله عليها و اشاره به آيه ي 10 سوره فاطر گفت: هر كس به دنبال عزت است و عزت فقط در اختيار خداست.
وي ادامه داد: مسلماً براي رسيدن به عزت بايد كارهاي مبتني بر علم و دانش صورت گيرد چرا كه '' توانا بود هر كه دانا بود '' ؛ اگر دانايي حذف شود عزت و توانايي و سربلندي نيز نمي آيد.
آيت الله دكتر دژكام تأكيد كرد: ممكن است برخي كارها در كوتاه مدت انجام و گمان شود عزت آفرين است؛ اما حقيقت آن است كه اگر كاري مبتني بر علم و دانش نباشد در طولاني مدت جواب نمي دهد.
نماينده ولي فقيه در استان فارس گفت: براساس آيات قرآن اگر به دنبال ارتقاء، رشد و تعالي هستيم بايد به دنبال سخنان و دانش هاي پاكيزه باشيم و دانشگاه محل توليد همين دانش هاست.
امام جمعه شيراز اظهار داشت: توليد اين دانش ها موتور محرك مي خواهد و '' عمل صالح '' موتور حركت است. تا در عرصه عمل و اقدام وارد نشويم نمي دانيم براي مراحل بعد چه چيزي را بايد توليد كنيم؛ پس عمل صالح و كاربردي كردن علوم، زمينه ساز توليدات جديد علمي و نظري است.
آيت اله دكتر دژكام ادامه داد: به اعتقاد بنده دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم در حقيقت بازگشت به همين تعاليم الهام بخش است ؛ چرا كه علومي كه جنبه عملي و اجرايي دارد بايد در ميدان عمل خود را بيازمايد، رشد كند، مسئله جديد برايش ايجاد شود و گسترش يابد.
وي بيان كرد: در سال هاي گذشته قسمت هايي از كارهاي علمي كه با عمل و كاربرد نزديك شده نتيجه خوبي داشته است و بسيار هم ارزشمند است؛ اما براساس بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي؛ اندام علمي كشور نامتقارن رشد كرده و ضروري است كه رشد در همه جوانب علمي انجام شود.
نماينده ولي فقيه در استان فارس گفت: مسلماً به واسطه ي دانشگاه ها و خصوصاً دانشگاه هاي بزرگ كشور خدمات بسيار بسيار ارزنده اي براي نظام اسلامي ما ارائه شده و جاي تشكر و قدرداني دارد و ضروري است به بخش هاي مختلف علوم انساني و اجتماعي بيش از پيش توجه شود.
امام جمعه شيراز در پايان خاطر نشان كرد: بايد تدبيري انديشيد كه افراد توانمند و با استعداد در رشته هاي علوم انساني و حوزه هاي علميه جذب شوند تا به مسائل و مشكلات كشور پاسخ مناسب تري ارائه نمايند.

تاریخ: ۱۲:۰۲ - ۱۰/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۳۷۷