شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

سخنان استاندار فارس در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور

دكتر عنايت الله رحيمي، استاندار فارس در بيست و ششمين اجلاس روساي دانشگاه هاي بزرگ كشور در دانشگاه شيراز به بيان توانمندي ها و مشكلات استان فارس پرداخت.
وي اظهار داشت:برگزاري چنين نشست هايي بسيار اثرگذار است و در حل مشكلات كشور موثر مي باشد.
استاندار فارس تاكيد كرد : انتظار مي رود كه دانشگاه هاي بزرگ كشور براي چالش هاي امروز جامعه راهبرد ها و راهكارهاي عالمانه ارائه نمايند و دولت هم از اين حركت ارزشمند حمايت مي كند.
دكتر رحيمي اظهار داشت : سرمايه انساني مهمترين سرمايه هر كشور است و اساتيد و دانش آموختگان دانشگاهي مي توانند با خلاقيت و نوآوري و ابتكار به خلق ثروت بپردازند.
نماينده عالي دولت در استان فارس گفت : دولت درحد توان ، منابع لازم را در اختيار دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي قرار مي دهد و در اين زمينه مراكز دانشگاهي از اولويت برخوردار هستند.
وي ادامه داد : نتيجه عملكرد دانشگاه ها بايد حل مشكلات جامعه باشد و ضروري است دانشگاه ها بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي را به برنامه عملياتي تبديل كنند.
استاندار فارس خاطر نشان كرد : دانشگاهيان هم بايد نقد كنند و هم راهكار ارائه كنند و براي افزايش سرمايه هاي اجتماعي ، نقشه راه اقتصاد، سياست خارجي و ... با حفظ اصول انقلاب اسلامي روش ها و راهبردهاي مناسب بيان نمايند.
دكتر رحيمي در پايان اظهار داشت: دانشگاه ها بايد گفتمان غالب جامعه را شكل دهند و افكار عمومي را به سمت و سويي سوق دهند كه منافع ملي كشور را تامين كند.

تاریخ: ۱۷:۰۵ - ۱۰/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۴۱۱