دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹

گفت‌وگو با آقاي رمضان‌زاده مدير امور دانشجويي دانشگاه شيراز
فایل تصویری مصاحبه با آقای رمضان زاده ضمیمه

به مناسبت دهه ي پرفروغ فجر و در آستانه ي چهل و يكيمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، گفت وگويي داشتيم با آقاي عليرضا رمضان زاده؛ مدير امور دانشجويي دانشگاه شيراز.

-لطفا بفرماييد شرح وظايف مديريت امور دانشجويي دانشگاه شيراز چيست؟

به نام خدا و سلام بر شما

رسالت اصلي مديريت امور دانشجويي در رابطه با ارائه ي خدمات و تسهيلات به دانشجويان عزيز است. به طور مختصر خدمتتان عرض كنم ازجمله وظايف مديريت امور دانشجويي، تهيه و تدوين برنامه هاي مختلف در زمينه امور دانشجويي؛ اجراي سياست ها و خط مشي هاي تعيين شده درخصوص امور رفاهي و خوابگاه هاي دانشجويان؛ تنظيم برنامه هاي لازم براي برقراري ارتباط مناسب بين استادان و دانشجويان؛ برنامه ريزي براي اسكان دانشجويان و تنظيم ضوابط آن و همچنين تأمين و اداره ي خوابگاه هاي دانشجويي و مراقبت در مسائل انضباطي آن ها؛ انجام خدمات مربوط به ارائه كمك هاي مالي و وام هاي دانشجويي به دانشجويان واجد شرايط؛ انجام امور مربوط به صندوق رفاه دانشجويان؛ نظارت و هماهنگي در كليه امور دانشجويي دانشكده ها و گروه هاي آموزشي؛ نظارت بر حسن اداره ي سلف سرويس و خوابگاه هاي دانشجويي ازلحاظ كيفيت و كميت، تغذيه و بهداشت محيط؛ برنامه ريزي براي به كارگيري دانشجويان در امور مختلف؛ برنامه ريزي در جهت استفاده مطلوب از اوقات فراغت دانشجويان؛ انعكاس نظرات و پيشنهادات دانشجويان به مقامات مسئول دانشگاه و انجام ديگر امور محوله از سوي مقام مافوق از وظايف مديريت امور دانشجويي است.

-از سال گذشته تاكنون چه فعاليت هايي در حوزه ي امور دانشجويي صورت گرفته است؟

مديريت امور دانشجويي در راستاي ارائه ي خدمات و رفاه حال دانشجويان عزيز، برنامه هاي مختلفي داشته است كه از آن جمله، به طور مثال در زمينه ي امور عمراني برنامه هايي چون: بهسازي و نوسازي كامل خوابگاه شهيد مطهري كشاورزي با زيربناي ٥٤٠٠ مترمربع، نوسازي كامل سالن غذاخوري مركزي با ظرفيت ١٠٠٠نفر، ايزوگام پشت بام خوابگاه هاي دانشجويي حدود ١٢٠٠٠مترمربع، بهسازي و نوسازي ٢٤دستگاه سرويس هاي بهداشتي و حمام خوابگاه ١١دختران، نوسازي و بهسازي 8 دستگاه سرويس بهداشتي سلف ارم و اتصال آن به فاضلاب شهري، سرويس و تعميرات 23دستگاه موتورخانه خوابگاه هاي دانشجويي و نمونه هاي متعدد ديگر را مي توان اشاره كرد.

در زمينه ي تغذيه ي دانشجويان، اداره ي تغذيه ي دانشگاه شيراز در 3وعده ي صبحانه، ناهار و شام در خدمت دانشجويان بوده و طبخ و توزيع روزانه حدود ١٠هزار پرس غذا و سالانه بيش از ٢ميليون پرس غذا را در برنامه داشته است و خداروشكر موفق بوده ايم با حفظ كيفيت و كميت، در اين زمينه رضايت عمومي دانشجويان را جلب كنيم.

در زمينه ي اسكان و خوابگاه هاي دانشجويي، دانشگاه شيراز در حال حاضر ٦٢٠٠ نفر دانشجوي دختر و پسر در ٢١ باب خوابگاه دانشجويي با زيربناي حدود ١٠٠هزار مترمربع و ١٠٠خانواده دانشجوي متاهل تحصيلات تكميلي در ٢ باب خوابگاه با زيربناي حدود ٦هزار مترمربع را اسكان داده است. در سال گذشته بالغ بر ١ ميليارد تومان صرف هزينه هاي نگهداري و تأسيسات خوابگاه ها و همچنين بالغ بر ١ميليارد تومان صرف انواع تجهيزات خوابگاه ها شده است.

در زمينه ي وام و تسهيلات، اداره ي رفاه با اعطاي وام هاي مختلف مانند (شهريه، تغذيه، ازدواج، ضروري، عتبات و...) در مجموع ٧٧٣٥ فقره وام به مبلغ ٥٠ ميليارد ريال به دانشجويان مقاطع تحصيلي مختلف پرداخت نموده است.

در حوزه ي بهداشت و درمان، اداره ي بهداشت و درمان براي تعداد ٢٧٢٠نفر از دانشجويان جديدالورود پرونده ي پايش سلامت تشكيل داده است و درمجموع تعداد ١١٦١١۹خدمات ويزيت به دانشگاهيان ارائه نموده است. همچنين 3دوره ي آموزشي بهداشت محيط برگزار نموده و براي انجام خدمات بهداشت محيط اماكن دانشجويي، با بيش از ١٣٠هزار مترمربع و مبلغ حدود ٥ميليارد ريال با بيش از ٤٠نفر كارمند نيروي خدماتي، برنامه داشته است.

همچنين اداره ي امور دانشجويي، در راستاي جلب مشاركت دانشجو، با بالغ بر ٢٠٠ دانشجو در قالب كار دانشجويي (با مبلغي حدود ٣٥٠ ميليون تومان) همكاري داشته است.

علاوه بر اين ها صندوق خيريه ي دانشجويي دانشگاه شيراز نيز همچنان فعال است و ٣٠٠ دانشجوي نيازمند را تحت پوشش دارد كه ماهيانه كمك هزينه اي را براي مصرف در امور تغذيه، خوابگاه و... به دانشجويان زيرپوشش پرداخت مي كند و در ماه مبلغ ٣٠ ميليون تومان منتقل مي شود.

تاریخ: ۰۸:۳۷ - ۲۳/۱۱/۱۳۹۸   بازدید: ۵۴۷