شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

تصميمات دانشگاه شيراز براي مقابله با شيوع ويروس كرونا

در جلسه شوراي دانشگاه كه با حضور اعضا هيات رئيسه، رؤساي دانشكده ها، رئيس مركز طبي و همچنين كارشناس واحد بهداشت دانشگاه ترتيب يافت؛ تصمياتي درخصوص پيشگيري از شيوع ويروس كرونا در دانشگاه شيراز اتخاذ گرديد.
دكتر جواد تشخوريان ، مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه شيراز گفت : كليه رويدادهاي برنامه ريزي شده شامل جشنواره ها، همايش ها ، كنفرانس ها ، نشست هاي علمي،حضور مهمانان خارجي، فعاليت هاي فرهنگي،مراسم اعتكاف دانشجويي، اردوهاي ورزشي و ... در دانشگاه شيراز تا اطلاع ثانوي لغو مي باشد.
وي، با بيان اينكه كارگروه ويژه و ستاد پيشگيري و مقابله با شيوع ويروس كرونا در دانشگاه شيراز تشكيل شده است؛ اظهار داشت: در راستاي مقابله با اين بيماري ، جلسه مشتركي با دانشگاه علوم پزشكي شيراز ترتيب يافت.
ضدعفوني كردن روزانه اماكن عمومي دانشگاه،اتوبوس ها ، سلف سرويس ها ،خوابگاه هاي دانشجويي ، رستوران هاي مكمل و ... از مصوبات ستاد پيشگيري و مقابله با شيوه ويروس كرونا در دانشگاه شيراز است.
به گفته ي دكتر تشخوريان، درباره دانشجويان بين الملل دانشگاه شيراز نيز تصميمات لازم اتخاذ شده و مسئولان خوابگاه ها با حفظ شان و كرامت دانشجويان، به طور مستمر افراد داراي علائم بيماري را رصد مي كنند.
مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه شيراز تاكيد كرد: با هدف حفظ سلامت دانشجويان خوابگاهي؛ پذيرش مهمان در هر قالبي در خوابگاه هاي دانشجويي تا اطلاع بعدي ممنوع شد.
دكتر تشخوريان بيان كرد : توزيع ميوه هاي داراي ويتامين c به همراه وعده هاي غذايي صورت مي گيرد و ورود غذاي سفارشي و بيرون بر به دانشگاه شيراز ممنوع مي باشد.
وي ادامه داد : كنترل تردد دانشجويان مقيم خوابگاه ها كه ساكن شهرستان هاي درگير ويروس هستند و لغو ثبت اثر انگشت جهت تردد براي دانشجويان و كاركنان دانشگاه شيراز ؛ از ديگر تصميمات كارگروه ويژه و ستاد پيشگيري و مقابله با شيوع ويروس كرونا در دانشگاه شيراز به شمار مي رود.
مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه شيراز گفت : توصيه و تاكيد فراوان به دانشجويان ، خصوصا دانشجويان دانشكده هاي دامپزشكي و كشاورزي كه با درمانگاه حيوانات ارتباط دارند انجام شده و آموزش هاي مستمر به كاركنان غذاخوري ها و نيروهاي خدماتي خوابگاه ها ارائه مي شود.
دكتر تشخوريان افزود : در اين راستا با دانشجويان داراي بيماري هاي خاص همكاري كامل مي شود و با هماهنگي شوراي صنفي دانشجويان ، اطلاع رساني كامل صورت مي گيرد.
وي خاطر نشان كرد : براي تعطيلي كلاس هاي دانشگاه شيراز هنوز تصميمي به صورت رسمي گرفته نشده است .

تاریخ: ۱۱:۴۲ - ۰۴/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۱۵۳۲