شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

نشست ادبيات پايداري جهان در دانشگاه شيراز

نشست تخصصي '' ادبيات پايداري جهان '' با حضور استادان و دانشجويان در دانشكده ادبيات وعلوم انساني دانشگاه شيراز برگزار شد.
در ابتداي اين نشست تخصصي كه در سالن دكتر شهيدي ترتيب يافت؛ دكتر موسي عربي، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشكده ادبيات و علوم انساني ، به خوشامد گويي و معرفي برنامه و بيان اهميت موضوع ادبيات پايداري در جهان پرداخت.
وي اظهار داشت : ادبيات پايداري شاخه اي از ادبيات است كه شاعران وادبا در آن، از شعر و ادبيات به عنوان ابزاري براي آزادي از ظلم وستم و مقاومت در برابر تجاوز بيگانگان ودشمنان بهره مي برند.
دكتر عربي، با تاكيد بر ضرورت برگزاري نشست هاي مشترك با حضور استادان از رشته هاي مختلف جهت تبادل وتضارب آراء ،خاطر نشان كرد : در اين برنامه ها زمينه هايي فراهم مي شود كه هر يك از سخنرانان باتوجه به زمينه تخصصي خود به تفصيل و تشريح مطالعات مهم و اثرگذار بر جوامع امروزي بپردازند.
وي، با اشاره به آغاز چهل و يكمين سال پيروزي انقلاب اسلامي ايران ، اظهار داشت : همگام با فعاليت هاي گسترده علمي و فرهنگي انجمن هاي علمي، كانون ها و تشكل هاي دانشجويي؛ انجمن علمي بخش زبان هاي خارجي و زبان شناسي دانشگاه شيراز با حمايت معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشكده ادبيات و علوم انساني و همكاري انجمن هاي علمي بخش تاريخ، زبان و ادبيات فارسي و عربي به برگزاري فعاليت هاي فرهنگي متناسب با اين رويداد سياسي- اجتماعي اقدام كرد و نشست تخصصي ادبيات پايداري جهان برگزار شد.
در ادامه اين نشست تخصصي، دكتر لاله آتشي، از گروه زبان و ادبيات انگليسي، دكتر طيبه رئوف زاده، از زبان و ادبيات فرانسه، دكتر محمد مرادي، از بخش زبان و ادبيات فارسي، دكتر فضل الله ميرقادري از بخش زبان و ادبيات عربي و خانم فرناز ذاكر حقيقي ، دانشجوي برجسته كارشناسي ارشد بخش فرهنگ و زبان هاي باستاني ؛ به بيان مطالب و سخنراني پرداختند.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجويي با مشاركت سخنرانان و ساير اساتيد ؛ پايان بخش نشست ادبيات پايداري جهان در دانشگاه شيراز بود.
   تاریخ: ۱۱:۱۹ - ۰۷/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۲۱۴