شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

انتخاب دانشجويان دانشگاه شيراز به عنوان دانشجويان نمونه كشوري و دانشگاهي

آقاي حسين ميهمي دانشجوي مقطع دكتري آموزش زبان انگليسي از دانشگاه شيراز موفق شد، مقام دانشجوي نمونه كشوري امسال را كسب كند. همچنين آقاي حامد علي زاده دانشجوي كارشناسي مديريت آموزشي دانشگاه شيراز نيز توانست عنوان دانشجوي نمونه دانشگاه شيراز در سال 98 را كسب نمايد.
آيين اختتاميه و تقدير از برگزيدگان بيست و هشتمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه كشوري با حضور دكتر اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور، دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري و دكتر سعيد نمكي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در نهاد رياست جمهوري برگزار شد.
آقاي دكتر علي حفيظي، مدير فرهنگي دانشگاه شيراز هم به نمايندگي از رئيس دانشگاه در اين مراسم حضور داشتند. در اين آيين از 23 دانشجو كه 13 نفر از آن ها به عنوان منتخبين از دانشگاه هاي زير مجموعه وزارت علوم و 10 نفر نيز از دانشگاه هاي وزارت بهداشت بودند، تقدير شد.
انتشار بيش از 30 مقاله علمي در ژورنال هاي معتبر، انجام پنج طرح تحقيقاتي، تدوين يك جلدكتاب علمي، حضور و مشاركت در بيش از 20 همايش ملي و بين المللي از سوابق پژوهشي آقاي حسين ميهمي است.
در عرصه ي فعاليت هاي فرهنگي، مي توان به سردبيري مجله بين المللي Teacher Education for Sustainability (با 22 سال سابقه چاپ و داراي نمايه اسكوپوس) عضويت در هيأت تحريريه و داوري هفت مجله بين المللي و داخلي (داراي نمايه هايي از قبيل ISC، Scopus، ISI)، شركت در اردوهاي جهادي متعدد آموزشي (برگزارشده در شهرهاي ابوموسي، كازرون، شيراز)، عضويت در كارگروه ارزيابي مجمع خيرين نخبه پرور فارس، مديريت علمي مدارس فصلي خلاقيت و ايده پردازي در بنياد نخبگان فارس و عضويت در بنياد ملي نخبگان اشاره نمود.
همچنين ايشان در برگزاري همايش دانشجوي نمونه و كارهاي فرهنگي و علمي معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه شيراز، همايش هاي مختلف از جمله تكريم نخبگي دكتر ملك حسيني و امير دريادار سياري نقش به سزايي ايفا نموده است.
كسب عناوين پژوهشگر برتر كشور (انجمن آموزش و ادبيات انگليسي ايران) در سال 1396، جوان نخبه آموزشي استان فارس در سال 1396، كسب پنجاه و ششمين جايزه البرز (نوبل ايراني) در سال 1397، دانشجوي نمونه دانشگاه شيراز در سال هاي 1396 و1397، دانشجوي استعداد درخشان دانشگاه شيراز از سال 1394 تا 1397، رتبه نخست مقطع دكتري از ساير افتخارات اين دانشجوي كوشاي دانشگاه شيراز مي باشد.
نامبرده نايل به اخذ جايزه ي تحصيلي در طول چهار دوره از سال هاي 1394 تا 1398، جايزه جذب هيأت علمي بنياد ملي نخبگان موسوم به جايزه شهيد شهرياري در سال 1398 و برنده جايزه پسا دكتري بنياد ملي نخبگان موسوم به جايزه شهيد چمران در سال 1398 بوده است.
گفتني است، سال گذشته نيز خانم فهيمه محمدپور دانشجوي دكتري روانشناسي باليني و خانم فرشته صميمي دانشجوي دكتري مهندسي شيمي دانشگاه شيراز موفق شدند، عنوان دانشجوي نمونه كشوري را كسب كنند.

تاریخ: ۱۲:۳۵ - ۰۷/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۶۸۰