یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

فعاليت بدني يكي از راهكارهاي مقابله با كرونا ويروس است

استاد فيزيولوژي ورزشي و تغذيه دانشگاه شيراز گفت: يكي از راه هاي افزايش ايمني بدن انسان ها انجام فعاليت بدني است و استمرار اين امر مي تواند مقابله اي جدي با كرونا ويروس باشد.
دكتراسكندر رحيمي، در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: در اين شرايط حساس كه كرونا نه تنها در ايران بلكه در چندين كشور شيوع پيدا كرده، يكي از توصيه ‍هاي مهم اين است كه افراد به ويژه ورزشكاران كه فعاليت بدني بيشتري دارند، با رعايت اصول بهداشتي، ميوه، سبزي و مواد پروتئيني مصرف كنند زيرا اين اقلام غذايي، حاوي موادي هستند كه ايمني بدن را افزايش مي دهند.
مدير كل پيشين ورزش و جوانان فارس ادامه داد: ورزشكاران و ساير افراد تا رفع و ريشه كن شدن كرونا ويروس از كاهش وزن خوداري كنند زيرا كاهش وزن، فرد را با مشكل سيستم ايمني بدن مواجه مي سازد و در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد، كرونا ويروس مي تواند براي انسان ها مشكل ساز شود.
دكتر رحيمي با بيان اينكه كرونا، بيماري جديدي است و هنوز اطلاعات زيادي در مورد آن وجود ندارد، گفت: تاكيد سازمان بهداشت جهاني بر اين است كه فعاليت هاي بدني كه در هواي آزاد از جمله پياده روي، دويدن و كوهنوردي انجام مي شود، مانعي ندارد اما فعاليت درسالن هاي ورزشي ممنوع است زيرا امكان انتقال بيماري كرونا از فردي كه آلوده به ويروس اين بيماري است و در دوره كمون (نهفتگي) اين ويروس قرار دارد به فرد سالم ديگري وجود دارد.
مسوول كميته تغذيه هيات پزشكي ورزشي فارس همچنين بيان داشت: رشته فوتبال كه در فضاي آزاد انجام مي شود نيز مي تواند مشكل ساز شود زيرا احتمال انتقال اين ويروس زياد است و تعطيل كردن رقابت هاي فوتبال اقدام خوبي بود كه صورت گرفت.
   تاریخ: ۱۱:۴۴ - ۱۷/۱۲/۱۳۹۸   بازدید: ۴۹۹