شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

ماموريت استاندار فارس به دانشگاه شيراز براي مقابله با كرونا

عنايت الله رحيمي جمعه ۲۳ اسفند در گفت وگو با خبرنگار ايرنا عنوان كرد: دانشگاه شيراز باعنوان يكي از قطب هاي علمي مطرح در كشور شناخته مي شود و با برخورداري از متخصصان توانمندي در حوزه هاي زيست شناسي، ويروس شناسي و ژنتيك از بخش هاي مهم علمي كشور در زمينه هاي يادشده به شمار مي رود.
وي افزود: ضروري است متخصصان و پژوهشگران اين دانشگاه با تحقيق درباره رفتار ويروس كرونا و راه هاي مقابله با آن به مجموعه بهداشت و درمان كشور كمك كنند.
به گزارش ايرنا، دانشگاه شيراز با برخورداري از پژوهشكده تخصصي توليد محصولات بيولوژيكي با مركزيت دانشكده كشاورزي از امكانات نرم افزاري و سخت افزاري براي مطالعه بر روي ويروس كرونا برخوردار است.
اين مركز با به كارگيري محققان در رشته هاي مختلف، مي تواند در زمينه پژوهش براي تهيه واكسن كرونا فعاليت هايي جامع ارائه دهد.
براساس آخرين آمار منتشر شده در روز جمعه ۲۳بهمن ماه، ۳۳ مورد جديد ابتلا به كرونا در استان فارس طي ۲۴ ساعت مشاهده شده است و با شناسايي اين افراد، شمار مبتلايان به ۲۳۲ نفر رسيد؛ همچنين در مجموع هشت نفر تاكنون در استان فارس جان خود را به دليل ابتلا به كرونا ويروس از دست داده اند.
هم اكنون ۶۱درصد از مبتلايان در بيمارستان بستري هستند و ۲۶درصد از مبتلايان نيز به دليل وجود علايم محدود اين بيماري در قرنطينه خانگي به سر مي برند و ۱۳درصد افراد مبتلا نيز با بهبودي كامل از بيمارستان ترخيص شده اند.
علاوه بر شيراز، در شهرستان هاي فسا، ني ريز، اقليد، خرم بيد، استهبان، داراب، ارسنجان، لارستان، كازرون، آباده ، مرودشت، قيروكارزين، فيروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان، سرچهان و كوار بيماران مبتلاي به كرونا شناسايي شده است.

منبع خبر:
ايرنا