یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

پيام تقدير رئيس دانشگاه شيراز از تلاشگران عرصه‌ي سلامت

به نام خدا

بار ديگر، مردم شريف ايرانِ اسلامي نظاره گر تلاش هاي بي وقفه و ايثارگرانه ي خانواده ي بزرگ پزشكي كشور، ازجمله همكاران گرامي در دانشگاه علوم پزشكي شيراز هستند كه در اين روزهاي تلخ و شرايط دشوار، سختي ها و خطرات فراوان را به جان خريده و در اين راه بشردوستانه، دل در گرو صيانت و حراست از جسم و جان بي شمار افراد جامعه بسته اند . اميد كه به ياري خداوند و تلاش آگاهانه ي نخبگان كشور و از خودگذشتگي اين عزيزان در حوزه ي سلامت براي مقابله با اپيدمي كرونا و درمان بيمارانِ مبتلا، به زودي شاهد روزهاي آرام و خوش، همراه با بهروزي و تندرستي براي همه ي هم ميهنان عزيزمان باشيم.
بي شك اجر و پاداش اين خدمت ها و جانفشاني ها، نزد خداوند متعال محفوظ است و به يقين، تلاش ها و فداكاري هاي اين عزيزان تا ابد در خاطره ي بلند ملت ايران ماندگار خواهد بود و مردم فهيم و قدرشناس ايران، هميشه وامدار و قدردان زحمات يكايك اين بزرگواران خواهند بود.
اينجانب به نمايندگي از خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز، ضمن تقدير و سپاس فراوان از همه ي همكاران عزيز و تلاشگران عرصه ي سلامت، به ويژه همكاران عزيزم در دانشگاه علوم پزشكي شيراز، اعلام مي دارم كه دانشگاه بزرگ شيراز با تمام توان در كنار شما خدمتگزاران عرصه ي سلامت ايستاده است و آماده ي هرگونه همكاري و همياري خواهد بود.
در پايان نيز از همكاران گرامي خود، استادان ارجمند دانشگاه شيراز كه در رابطه با حل بحران مقابله با ويروس كرونا در كشور، طرح ها و پيشنهادات ارزنده اي ارائه داده اند، صميمانه سپاسگزارم و قدرداني مي نمايم.
تندرستي و ديرزيستي تك تك شما عزيزان و نيز بهبودي هرچه سريع تر همه ي بيماران را از خداوند منان خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز