شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

تبريك به مناسبت فرار رسيدن ميلاد حضرت علي اكبر(ع) و روز جوان

فرارسيدن ميلاد فرخنده حضرت علي اكبر (ع) كه روز جوان نامگذاري شده است را به همه جوانان متعهد، آگاه، پرشور و شعور، اميدآفرين و پيشرو عرصه هاي كار و تلاش ايران زمين، به ويژه دانشجويان دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نماييم.
ايام جواني، فصل بهار زندگاني است كه نشاط و شادابي، تحرك و قدرت و انگيزه هاي بلند رويش و پويش، ره آورد آن فرصت ارزشمندي است. خوشبختانه جوانان ايران عزيز اسلامي، الگوي برتر خود را در آيينه ي تمام نماي پيامبر(ص) و حضرت علي اكبر(ع) مي يابند و با پيروي از مكتب اسلام، هماره زمينه هاي رشد و بالندگي هرچه بيشتر كشور در عرصه هاي مختلف را فراهم نموده اند.
اميد است در سالي كه از سوي مقام معظم رهبري به نام «سال جهش توليد» نامگذاري شده نيز، جوانان اين كشور، به ويژه دانشجويان كوشا و پرتلاش دانشگاه شيراز، بيش از گذشته بتوانند با عزم و اراده ي راسخ و پولادين خويش قله هاي رفيع علم و نوآوري را تسخير كنند و شكوهي بيش از پيش را براي ايران عزيز در جهان به ارمغان بياورند.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۰۹:۴۱ - ۱۷/۰۱/۱۳۹۹   بازدید: ۹۵