شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

برگزاري نخستين جلسه هيات رئيسه دانشگاه در سال جديد

نخستين جلسه هيات رئيسه دانشگاه شيراز در سال جديد با حضور دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه و معاونان در سالن كنفرانس دفتر رياست برگزار شد.
در اين جلسه رئيس دانشگاه شيراز و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي گزارشي از فعاليت هاي صورت گرفته در خصوص برگزاري كلاس ها به صورت مجازي ارائه نمودند و ساير معاونان نيز به منظور بهبود روند برگزاري كلاس هاي آموزشي نقطه نظرات خود را مطرح كردند.
رئيس دانشگاه شيراز در اين جلسه از همكاري مناسب اعضاي هيات علمي و دانشجويان و تلاش بي وقفه ي مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در اجراي مطلوب كلاس هاي مجازي قدرداني كرد.
گفتني است از اسفند ماه سال گذشته و شيوع كرونا، در خصوص برگزاري كلاس هاي آموزشي دانشگاه شيراز به صورت مجازي در سطح هيات رئيسه و معاونت آموزشي تصميم گيري لازم صورت گرفت و دستور العمل هاي مربوطه نيز تاكنون به واحد هاي مختلف دانشگاه ابلاغ شده است.
معاون آموزشي در خصوص هماهنگي صورت گرفته بين دانشگاه ها و خصوصا دانشگاه هاي بزرگ كشور در راستاي برگزاري كلاس هاي مجازي مطالبي را ارائه نمود. وي همچنين با اشاره به برگزاري كارگاه آموزشي به صورت مجازي و حضور بيش از ۴۰۰ نفر از اعضا هيات علمي در اين كارگاه به منظور آشنايي با نحوه برگزاري كلاس ها از دست اندر كاران برگزاري كارگاه به ويژه دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه و دكتر صفوي مدير محترم كارگروه تخصصي آموزش هاي الكترونيك وزارت علوم تحقيقات و فناوري و همچنين مركز فناوري اطلاعات دانشگاه تقدير و تشكر نمود.
در اين جلسه رئيس دانشگاه با اشاره به اينكه جهت برگزاري كلاس ها به صورت مجازي زير ساخت فعلي دانشگاه در حال حاضر بسيار مطلوب است ابراز اميدواري كرد كه با برنامه ريزي مناسب حوزه آموزش الكترونيكي در سطح دانشگاه روز به روز تقويت گردد.
همچنين اطلاع رساني مستمر تصميمات دانشگاه درخصوص برگزاري كلاس هاي مجازي و همچنين رفع برخي مشكلات موجود در زمينه تامين تجهيزات مركز فناوري اطلاعات و استفاده از ظرفيت هاي مطلوب تشكل هاي دانشجويي و انجمن هاي علمي در برگزاري كلاس ها مورد تاكيد قرار گرفت.
   تاریخ: ۱۴:۱۶ - ۱۸/۰۱/۱۳۹۹   بازدید: ۴۰۴