دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

راه اندازي خط مشاوره تلفني روان شناختي رايگان در بحران كرونا

خط مشاوره تلفني روان شناختي در بحران كرونا توسط مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز راه اندازي شد.
دكتر چنگيز رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز از راه اندازي خط مشاوره تلفني روان شناختي ويژه همشهريان استان فارس خبر داد.
وي با اشاره به پيامدهاي روان شناختي ناشي از ويروس كرونا اظهار داشت : با توجه شرايط كنوني كشور، شاهد بروز مشكلات روان شناختي مانند نگراني، اضطراب و ... در افراد هستيم.
استاد دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز گفت : هرچند بخشي از اين نگراني و اضطراب طبيعي است ؛ ولي گاه شدت اين مشكلات به حدي است كه علاوه بر اختلال در عملكرد روزمره، سيستم ايمني فرد را نيز تحت تأثير قرار داده و او را مستعد آسيب هاي جسمي و رواني بيشتر مي سازد.
دكتر رحيمي افزود: با توجه به نياز مبرم برخي از شهروندان استان فارس به دريافت مشاوره هاي تخصصي و عدم امكان مراجعه حضوري افراد؛ مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز در راستاي پويش سلامت روان در بحران كرونا و با همياري مشاوران و روان شناسان مجرب و آموزش ديده خود اقدام به ارائه خدمات مشاوره تلفني رايگان نموده است.
وي ادامه داد : شهروندان عزيز استان فارس مي توانند جهت دريافت خدمات مشاوره اي، هر روز از ساعت 10 تا 18 با شماره تلفن 36131111-071 تماس برقرار كنند. رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز اظهار اميدواري كرد : با انجام خدمات روان شناختي متعدد بتوان گام هاي مؤثري در افزايش تاب آوري و بهبود شرايط روان شناختي هم استاني هاي عزيز برداشت.
گفتني است در زمان شيوع بيماري كرونا ؛ دانشگاه شيراز براي ايفاي نقش مسؤوليت اجتماعي و به صورت خودجوش ؛ در زمينه هاي مختلف علمي، پژوهشي ،روان شناسي و... فعاليت هاي گسترده اي را انجام داده است.
   تاریخ: ۱۴:۱۹ - ۱۸/۰۱/۱۳۹۹   بازدید: ۵۲۳