دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

پيام رئيس دانشگاه شيراز به مناسبت ۱۲ ارديبهشت، روز معلم

به نام خدا

سپاس و ستايش اول معلم هستي را كه به انسان فكرت آموخت و سرشت او را به زيور انديشه آراست تا اشرف مخلوقات باشد.
چه نيكوست كه در ميانه ي فصل بهار، فصل رويش و شكفتن، روزي نمادين به عنوان «روز معلّم» انتخاب شده كه مزين به نام و ياد «علّامه ي شهيد، مرتضي مطهري (ره)» است. اين نام گذاري، فرصت مغتنمي است تا ضمن بزرگداشت ياد و خاطره ي اين انديشمند فرزانه و ارائه ي آثار ارزشمند ايشان به جامعه، به ويژه نسل جوان، از يكايك بزرگاني كه رسالتشان هم طراز رسالت انبياست، سپاسگزاري نماييم.
بي ترديد هر حركتي در مسير پيشرفت علمي و فرهنگي كشور، مرهون تلاش و ايثار آموزگاراني است كه دست همت از آستين فكرت بيرون آورده و براي تعليم و تعلم و شكل گيري شخصيت و آينده ي فرزندان اين مرزوبوم نقش ايفا مي كنند و به يقين، گذر از مسائل، مشكلات و چالش هاي پيش روي جامعه و همچنين موفقيت نسل هاي كنوني و آينده، جز با همت و فداكاري اساتيد و معلمان عزيز كشور محقق نمي شود.
امسال به دليل شيوع ويروس منحوس كرونا، آموزش در نيمه ي دوم سال تحصيلي ۹۹-۱۳۹۸ رنگ وبويي ديگر به خود گرفت و به نوعي، دشواري كار استادان ارجمند را دوچندان كرد؛ البته دشوارتر از همه ي اين مسائل، نگراني و دوري از دانشجويان عزيز است كه فرزاندان معنوي ما هستند.
پرپيداست كه در اين روزهاي سختي كه سپري مي كنيم، بيش از هر زمان ديگري نيازمند اميد، همدلي و همبستگي افراد جامعه هستيم و در اين برهه از زمان نيز، باري ديگر جامعه نيازمند حضور و نقش آفريني خانواده ي بزرگ نظام آموزش عالي است، تا بنابر رسالت اجتماعي و وظيفه ي خود، تمامي توان و همتشان را براي آگاهي سازي، اميدبخشي و از همه مهم تر مهار اين بلاي عالم گير مصروف دارند.
اينجانب ضمن گراميداشت روز معلم، اين روز گرانقدر را به تمامي تلاشگران عرصه ي تعليم و تربيت، به ويژه همكاران عزيزم، استادان فرهيخته ي دانشگاه شيراز، تبريك و تهنيت عرض مي نمايم و از خداوند منان تندرستي، بهروزي و موفقيت روزافزون آنان را در مسير خدمت به جامعه خواهانم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز