دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

تقدير از رئيس و كاركنان مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز

دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در ساختمان مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز حضور يافت و از تلاش و كوشش شبانه روزي رئيس و كارشناسان اين مركز با اهداي لوح و هدايا قدرداني كرد.
دكتر نادگران در اين ديدار اظهار داشت: آموزش مجازي در دانشگاه شيراز به عنوان يك برند مطرح است و اين دانشگاه در زمينه آموزش مجازي داراي سابقه بيش از 15 ساله مي باشد.
وي افزود : هم اكنون اموزش مجازي در دانشگاه شيراز در مقايسه با ساير دانشگاه هاي كشور از جايگاه مناسب و خوبي برخوردار است و تلاش مي شود كه اين جايگاه برتر حفظ شود.
رئيس دانشگاه شيراز به پشتيباني آنلاين كلاس هاي مجازي اشاره و خطاب به فعالان مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: اين يك نقطه قوت براي آموزش مجازي دانشگاه شيراز به شمار مي رود كه با همت و درايت شما عزيزان فراهم شده است.
وي تصريح كرد : با توجه به مسائل كه در سيستم نين آموزشي رخ داده است ، از اين به بعد سيستم حضوري و سيستم مجازي مكمل همديگر هستند و هيچ كدام به تنهايي نمي توانند اهداف تعليم و تربيت را برآورده سازند.
دكتر نادگران از مسئولان مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز درخواست كرد : به گونه اي برنامه ريزي نمايند كه سيستم آموزش مجازي و پشتيباني همه جانبه از آن به صورت پايدار باشد و در زمان بحران، سريعا مورد استفاده قرار گيرد و در زمان هاي غيربحراني هم به صورت تكميل كننده وارد سيستم شود.
در ادامه ، رئيس دانشگاه شيراز از بخش هاي مختلف مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات بازديد كرد و از نزديك درجريان امور و فعاليت هاي صورت گرفته ، قرار گرفت.
  • همچنين در نشست مشترك اعضاي هيات رئيسه با دكتر خون جوش، رئيس مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز ، درخصوص مسائل مرتبط با آموزش مجازي بحث و تبادل نظر شد.
   تاریخ: ۱۷:۳۷ - ۱۷/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۱۰۷