جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

راه اندازي پايلوت توليد الكل در دانشكده مهندسي شيمي نفت و گاز

دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز به همراه اعضاي هيات رييسه از پايلوت راه اندازي شده توليد الكل در دانشكده مهندسي شيمي نفت و گاز بازديد كردند و از نزديك در جريان پيشرفت امور قرار گرفت.
دكتر مسعود رياضي، رييس دانشكده در ابتدا با اشاره به توانمندي هاي سخت افزاري و نرم افزاري دانشكده مهندسي شيمي نفت و گاز اظهار داشت: پس از شيوع ويروس كرونا و كمبود مواد ضدعفوني، حضور و نقش آفريني اساتيد دانشكده توانست اين تهديد را تبديل به فرصت نمايد. وي افزود : بر اساس نياز كشور و دانشگاه در اين بحران، حركتي جهت توليد الكل و مواد ضد عفوني در دانشكده مهندسي شيمي نفت و گاز آغاز شد.
رئيس دانشكده مهندسي شيمي ،نفت وگازدانشگاه شيراز گفت: در ابتدا و در بازه زماني دو هفته و توسط شركت توسعه فناوري برهان، دانش فني توليد الكل از تخمير ملاس چغندر ايجاد گرديد و اقداماتي هم جهت ساخت برج تقطير به منظور افزايش خلوص الكل توليدي صورت گرفت.
دكتر رياضي اظهار داشت: در ادامه با تلاش شبانه روزي و جهادي مهندسان شركت توسعه فناوري برهان با مديريت دكتر حامد تقوايي استاديار دانشكده مهندسي شيمي نفت و گاز طي مدت سه هفته، و پس از تعمير و به روزآوري برج هاي تقطير آزمايشگاه عمليات واحد، چرخه توليد الكل خلوص بالا در مقياس پايلوت ايجاد گرديد.
دكتر حامد تقوايي، مدير عامل شركت توسعه فناوري برهان هم در بازديد هيات رئيسه دانشگاه از پايلوت توليد اتانول خلوص بالا در دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز ،اظهار داشت: اين واحد نيمه صنعتي مي تواند دانشگاه شيراز را در تامين الكل و مواد ضدعفوني مورد نياز خودكفا نمايد.
عضو هيات علمي دانشكده مهندسي شيمي ،نفت وگاز دانشگاه شيراز با تشريح اقدامات صورت گرفته و مراحل توليد الكل در اين واحد توليد اتانول خلوص بالا ، تصريح كرد : اين واحد با تلاش شبانه روزي در مدت سه هفته راه اندازي گرديد و طي آن بسياري ازتجهيزات و امكانات مستهلك موجود در دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز كه برخي بيش ازبيست سال مورد استفاده قرار نگرفته بود، تعمير شد و در چرخه توليد مورد استفاده قرار گرفت.
دكتر تقوايي بيان كرد : همزمان با توليد الكل و اطمينان از كيفيت آن، جهت كسب مجوز هاي لازم نيز اقدام شده است و به صورت حضوري نمونه برداري توسط كارشناسان غذا و دارو صورت گرفت و پس از كسب استانداردهاي لازم مجوز اوليه توليد الكل صادر گرديد. فرايند كامل توليد پس از دريافت مجوزهاي لازم و تكميلي با ظرفيت 100 ليتر در روز آغاز خواهد شد.
دكتر نادگران و هيئت همراه، در ادامه از ساير محصولات شركت دانش بنيان توسعه فناوري برهان براي مقابله با بيماري كرونا شامل دستگاه توليد كننده مايع ضد عفوني برپايه ي آب وبدون استفاده از الكل، دستگاه توليد فيلتر نانو ماسك هاي تنفسي، پمپ سرنگي و استريلايزر پلاسما بازديد كرد.
همچنين هيات رييسه دانشگاه از توليدات دانش بينان ديگر از جمله پمپ هاي سرنگي و سنسور گاز دي اكسيد كرين و همچنين آزمايشگاه مركزي نفت دانشكده مهندسي شيمي ،نفت و گاز بازديد كرد.
دكتر حميد نادگران، رييس دانشگاه شيراز در اين بازديد ضمن قدرداني از تلاش هاي اساتيد و كارشناسان آزمايشگاه دانشكده و شركت دانش بنيان برهان، ارايه خدمات آزمايشگاهي به صنعت و جامعه را خواستار شد.
   تاریخ: ۱۲:۴۴ - ۲۰/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۵۷