دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹
دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در تماس‌هاي تلفني جداگانه‌اي با ۱۶ تن از استادان نمونه منتخب دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي كشور، انتخاب آنها را به عنوان استاد نمونه تبريك گفت.
تبريك وزير علوم به ۱۶ استاد نمونه منتخب دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي كشور

به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، از آنجا كه به دليل شيوع ويروس كوويد ۱۹، امكان برگزاري آيين تجليل از استادان نمونه كشوري به سياق و روال سال هاي گذشته فراهم نيست، پس از تاييد نهايي و معرفي استادان نمونه، وزير علوم با توجه به شرايط جديد در تماس هاي تلفني جداگانه اي به آنها تبريك گفت و از تلاش ها و فعاليتهاي علمي، پژوهشي و فناورانه آنها قدرداني كرد.
اسامي ۱۶ استاد برجسته دانشگاه ها و پژوهشگاه هاي كشور به شرح زير است: دكتر سيد محمد ابراهيم زاده موسوي رشته صنايع غذايي عضو هيئت علمي دانشگاه تهران، دكتر محمد الماسي كاشي رشته فيزيك عضو هيئت علمي دانشگاه كاشان، دكتر سيد امير امين يزدي رشته روان شناسي عضو هيئت علمي دانشگاه فردوسي مشهد، دكتر منصور انبياء رشته شيمي تجزيه عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت ايران، دكتر محمد صالح اوليا رشته مهندسي صنايع عضو هيئت علمي دانشگاه يزد، دكتر علي ايرانمنش رشته رياضي محض عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس، دكتر ناهيد پوررضا رشته شيمي تجزيه عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد چمران اهواز، دكتر محمدرضا رحيم پور رشته مهندسي شيمي عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز دكتر بهرام رضائي رشته كانه آرائي عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اميركبير، دكتر عباس شاكري حسين آباد رشته علوم اقتصادي عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي، دكتر محمد حسين صنعتي رشته بيوتكنولوژي عضو هيئت علمي پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري، دكتر احمد ضابطي جهرمي رشته پژوهش هنر عضو هيئت علمي دانشگاه صدا و سيما، دكتر سيد اميرحسين فقهي رشته مهندسي هسته اي عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي، دكتر سيد محمود مدرس هاشمي رشته مهندسي برق عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اصفهان، دكتر ولي الله ميرخاني رشته شيمي معدني عضو هيئت علمي دانشگاه اصفهان و دكتر حميد وحيد دستجردي رشته فلسفه عضو هيئت علمي پژوهشگاه دانش هاي بنيادي.
بر اساس برنامه ريزي انجام شده قرار است مراسم رسمي تجليل از استادان نمونه دانشگاه ها و پژوهشگاه هاي كشور در سال ۱۳۹۹ پس از عادي شدن شرايط و رفع بيماري كوويد ۱۹ متعاقباً برگزار شود.
   تاریخ: ۱۳:۲۱ - ۲۰/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۱۵۴