دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

افتتاح پرديس نوآوري و فناوري دانشگاه شيراز با حضور معاون رئيس جمهور

در مراسمي با حضور دكتر سورنا ستاري ، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، استاندار فارس، رئيس دانشگاه شيراز و جمعي از مسئولان ؛ پرديس نوآوري و فناوري شيراز يا دره فناوري دانشگاه شيراز در مجتمع جهان پارس اين دانشگاه گشايش يافت.
دكتر ستاري با بيان اينكه بخشي از بودجه اين مجموعه را خيّران و بخشي ديگر از آن را دولت تامين كرده است، گفت : دانشگاه شيراز اين لطف را داشته كه براي پروژه هايي كه اولويتشان كمتر از پارك علم و فناوري و مركز نوآوري هست، فضاي كاري اختصاص دهد و جا دارد از اين نگاه جديدي كه در دانشگاه شيراز درباره حمايت از كسب و كارها وجود دارد ، تشكر و قدرداني كرد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با اشاره به ضرورت حمايت بخش خصوصي از توليد انبوه محصولات نوآوري، گفت: تجاري سازي محصول با حمايت اين بخش ميسر مي شود و در اين مسير دولت تنها زيرساخت ها را فراهم مي كند زيرا با وام هاي دولتي به طور معمول شركت هايي كه در اين مقطع هستند، پا نمي گيرند.
دكتر سورنا ستاري بيان كرد: خوشبختانه در شيراز سرمايه گذاراني هستند كه جوانان را پشتيباني مي كنند، كمك هاي دولت نيز از ريسك سرمايه گذاري مي كاهد، همچنين دولت در حوزه اعطاي وام ها، معافيت ها، گمركي و... از نوآوران حمايت مي كند اما واقعيت اين است كه تا زماني كه چارچوبي خاص شكل نگيرد، يك اختراع به توليد انبوه نمي رسد.
وي ادامه داد: دانشگاه امروز از خيران و سرمايه گذاران جوان كارآفرين حمايت مي كند و دولت نيز زيرساخت هاي اين مجموعه را تقويت مي كند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري اظهار داشت: در جريان سفر به شيراز از شركت هاي دانش بنيان متعددي مستقر در شهرك صنعتي، پارك علم و فناوري و دانشگاه شيراز بازديد كرده ام و با آنكه در گذشته نيز از آنها ديدن كرده بودم، اما باز هم تازگي دارند.
دكترستاري تاكيد كرد: اينكه شركت هاي دانش بنيان در شيراز عملكرد خوبي در حوزه كرونا داشته اند، شايسته تقدير است و توليدكيت هاي تشخيصي و ديگر ايده ها درباره تشخيص اين بيماري و همچنين فعاليت هاي مربوط به توليد ماسك و مواد ضدعفوني به خوبي پيش مي رود اما بي شك شيراز تا رسيدن به نقطه طلايي هنوز فاصله دارد و اميدواريم به همت نوآوران و با حمايت دانشگاه اين مهم ميسر شود.
دكتر امين رضا ذوالقدر، رئيس پارك علم و فناوري استان فارس هم گفت : پرديس نوآوري و فناوري شيراز با همكاري خيّران، دانشگاه شيراز ، پارك علم و فناوري فارس و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري راه اندازي شده است.
وي افزود: دانشجويان مي توانند به راحتي در اين فضا با اصول كسب و كار و شركت هاي مستقر آشنا شوند.
دكتر ذوالقدر گفت : از دانشجويان نخبه در پرديس نوآوري و فناوري شيراز حمايت شود تا بتوانند در آينده شركت هاي بزرگ را تاسيس كنند.
وي ادامه داد : در ساختمان پرديس ظرفيت پذيرش 60 شركت وجود دارد و تاكنون 30 شركت در آن استقرار يافته است.در ساختمان فضاي كار اشتراكي هم حدود 50 تيم مي توانند مستقر شوند و با توجه به وضعيت كرونا هم اكنون حدود 40 درصد ظرفيت تكميل شده است. در سوله كارگاهي هم 8 شركت دانش بنيان مستقر شده اند و مشغول فعاليت مي باشند.
دانشيار بخش شيمي دانشگاه شيراز اظهار اميدواري كرد : با همكاري خيّر محترم ، در آينده بخش مشاوره كسب و كار هم در دره فناوري دانشگاه شيراز راه اندازي مي شود.

تاریخ: ۰۷:۵۴ - ۲۴/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۱۲۳