جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

راه اندازي كارگاه توليد ماسك در دانشگاه شيراز

با حضور دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و جمعي از معاونان و مديران ، كارگاه توليد ماسك در دانشگاه شيراز گشايش يافت.
مهندس علي اكبر عوض پور ، مدير امور عمومي و پشتيباني دانشگاه شيراز در آيين گشايش اين كارگاه اظهار داشت : پيش از اين ماسك مورد نياز دانشگاهيان از بيرون تهيه مي شد و اين امر با محدوديت هايي همراه بود.
وي افزود : تعطيلي خوابگاه هاي دانشجويي هم باعث شد كه برخي نيروهاي خدماتي دانشگاه ، فعاليت شان كاهش يابد.
مهندس عوض پور گفت : از اين رو، فضاي مناسبي براي راه اندازي كارگاه در نظر گرفته شد و كمك هزينه اي براي خريد چرخ خياطي به جمعي از خانم هاي شاغل در بخش خدمات خوابگاهي اختصاص يافت تا بتوانند در كارگاه توليد ماسك كار كنند.
مدير امور عمومي و پشتيباني دانشگاه شيراز گفت : ماسك توليدي اين كارگاه بر اساس پروتكل هاي بهداشتي تهيه مي شود و مجوز آن از دانشگاه علوم پزشكي شيراز اخذ شده است.
وي ادامه داد : روزانه 2 هزار ماسك سه لايه در كارگاه توليد مي شود و براي ضدعفوني شدن به اتوكلاو واقع در آزمايشگاه دانشكده كشاورزي انتقال مي يابد.
مهندس عوض پور اظهار اميدواري كرد: در روزهاي آينده ، توان توليد افزايش يابد تا علاوه بر نياز واحدهاي اداري دانشگاه ، براي خانواده ها هم ماسك توليد شود.

تاریخ: ۰۷:۵۴ - ۲۴/۰۲/۱۳۹۹   بازدید: ۵۷