دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

به مناسبت 27 ارديبهشت ماه "روز ملي ارتباطات و روابط عمومي"

به نام خدا

در تقويم ملي ما روز ۲۷ ارديبهشت ماه، به عنوان «روز ملي ارتباطات و روابط عمومي» نام گذاري شده است. اهميت و جايگاه والاي اين حرفه در دنياي معاصر بر همگان واضح است. عصر حاضر، عصر ارتباطات و تعاملات گسترده ي جهانيان شناخته مي شود و ادامه ي حيات، جريان و پيروزي هر سازمان منوط به پويايي و توان روابط عمومي آن نهاد است.
واحد روابط عمومي و ارتباطات، به مثابه ي پلي ميان اركان مختلف هر سازمان و ديگر آحاد جامعه است كه نقشي بسزا و بي نظير در اجراي راهبردها و پيشبرد اهداف و برنامه هاي كلان آن سازمان دارد. از يك سو بهترين آيينه ي بازتاب دهنده ي اوضاع داخلي هرسازمان است و از ديگرسو، رابط پرقدرت آن، براي برقراري ارتباط دوسويه با افكار عمومي و مخاطبان خاص و عام؛ كه با آگاهي و اطلاع رساني از مسير رسانه ها، موجبات رشد و تعالي سازمان را فراهم مي كند.
از اين رو تمركزگرايي در اين زمينه، فرصت مغتنمي را فراهم مي كند تا با جاري ساختن روح روابط عمومي در كل سازمان، همه ي بخش هاي جامعه، به ويژه روابط عمومي دستگاه ها و نهادهاي مختلف، ارتباط منسجم و كارآمدي با يكديگر و همچنين با افكار عمومي داشته باشند.
اهميت اين هدف گذاري در نهادهاي بزرگ و مؤثري چون دانشگاه ها دوچندان است؛ چراكه روابط عمومي دانشگاه مي تواند دستاوردهاي علمي و فناوري دانشگاهي را كه ازجمله ويژگي هاي شايسته ي يك جامعه ي پيشرفته است، با نيازهاي روز جامعه هماهنگ و همسو سازد. واحد روابط عمومي در دانشگاه، از يك سو با به كارگيري دانش و امكانات روز، نقش بي بديلي در امر داده پردازي از نيازهاي جامعه و امكانات موجود دارد و از ديگرسو مي تواند توانمندي هاي علمي، پژوهشي و تحقيقاتي دانشگاه و همچنين دستاوردها و خدمات ارزنده ي آن را به خوبي به جامعه معرفي نمايد و بدين ترتيب پيوند مستحكمي، ميان اهداف دانشگاه با مطالبات بيروني برقرار كند. همچنين باتوجه به گستردگي محيط درون دانشگاه و فعاليت هاي متنوعي كه در آن انجام مي شود، ضرورت قدرت و پويايي اين واحد را بيشتر مي كند. از همين روست كه در ساختار و چارت كنوني دانشگاه، مديريت روابط عمومي و مديريت حوزه ي رياست، بر عهده ي يك فرد گذاشته مي شود.
با نظرداشت اين موضوع، اميد است مجموعه ي روابط عمومي دانشگاه شيراز نيز، اهتمام خود را همچون گذشته در انتقال اخبار و رويدادهاي دانشگاه و انعكاس اهداف و توانمندي هاي آن به كار گيرد و با توسعه ي فرآيند هاي ارتباطي، بيش از پيش به تقويت همگرايي و همسويي در جامعه اقدام نمايد.
اينجانب ضمن گراميداشت «روز ملي ارتباطات و روابط عمومي»، به همه ي تلاش گران فرهيخته ي حوزه ي آگاهي بخشي، روابط عمومي و رسانه در سراسر ميهن عزيز اسلامي، به ويژه همكاران خدوم، سخت كوش و دلسوزم در روابط عمومي دانشگاه شيراز كه با الهام از هم افزايي و هم انديشي، شبانه روز در جهت تحقق رسالت روابط عمومي فعاليت مي كنند، تبريك و تهينت عرض نموده و از خداوند منان توان و توفيق مضاعف، براي يكايك اين عزيزان جهت برآورده كردن اهداف اين نهاد علمي خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز