جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

عصر امروز در ادامه سلسله گفتگوهاي اولين جشنواره ملي ميراث فرهنگي و موزه نگاري، وضعيت و جايگاه موزه هاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس در كشور مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.
موزه هاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس، محور گفتگوي جشنواره ملي ميراث فرهنگي و موزه نگاري به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس، در اين نشست مجازي كه از ساعت 18 روز سوم خرداد مصادف با سالروز آزادي خرمشهر برگزار خواهد شد، اميرمسعود احمدي مدير روابط عمومي و امور بين الملل موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس ميهمان گفتگوي زنده با شهرزاد اسدي، استاد گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز خواهد بود.

گفتني است جشنواره ملي ميراث فرهنگي و موزه نگاري كه به همت معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز و با همكاري كميسيون ملي يونسكو و انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز برگزار مي شود، در قالب سلسله گفتگوهاي مجازي با حضور ميهمانان و كارشناسان در حوزه هاي مختلف تا 10 خرداد ماه ادامه خواهد داشت. علاقمندان مي توانند براي تماشا و پيگيري اين برنامه ها مي توانند به صفحه shirazu_saths @ در شبكه اينستاگرام مراجعه كنند.

انتهاي پيام
منبع خبر: