یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۹

پيام روابط عمومي دانشگاه شيراز به مناسبت روز قدس

روز جهاني قدس يكي از مهم ترين و ماندگارترين يادگاران بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني(ره) و فرصت مقدسي براي مسلمانان جهان است كه در صفوف به هم پيوسته، به بهانه ي حمايت از مردم مظلوم فلسطين كنار هم قرار بگيرند و نداي آزادگي و مرگ بر استكبار سر دهند.
اگرچه در آخرين جمعه ماه رمضان امسال، به دليل مشكلات ناشي از اپيدمي كرونا امكان برگزاري راهپيمايي وجود ندارد، اما بي شك قلب تپنده يكايك مسلمانان جهان، در حمايت از قدس شريف و ملت مظلوم و مقاوم فلسطين يكصدا فرياد حمايت سر مي دهند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز نيز، ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات و گراميداشت اين روز تاريخي با اقتدا به رهنمودهاي امام امت (ره)، حمايت از شجاعت و مقاومت ملت مظلوم فلسطين را بر خود واجب دانسته و باري ديگر از اين تريبون مجازي با صداي بلند اعلام مي كند.
اميدواريم دانشجويان، كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه شيراز نيز، همچون سال هاي گذشته همبستگي خود با ملت مظلوم فلسطين و آرمان آزادي قدس شريف را از طريق رسانه هاي گروهي و وسايل ارتباط جمعي به گوش جهانيان برسانند تا اين پيام جاودانه بماند كه مبارزه با صهيونيسم تا تحقق وعده ي فلسطين آزاد ادامه خواهد داشت.
انشاالله به زودي شاهد سرفرازي اين حماسه ي ماندگار، در سايه ي تشكيل دولت كريمه ي امام عصر (عج) باشيم.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۱۷:۴۰ - ۰۵/۰۳/۱۳۹۹   بازدید: ۷۰