یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۹

بازديد مجازي از باغ ارم شيراز

در روزهاي خانه نشيني، گشت و گذار مجازي در جاذبه هاي گردشگري شهر شيراز به جاي سفر و بازديد، روي ديگري از تجربيات روزهاي در خانه ماندن است.
تابناك فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: اين روزها كه ويروس كرونا در كمين نشسته و مجال سفر را از همگان گرفته است، ويروسي كه نه تنها تعطيلات عيد سال نو مردم را خانه نشين كرد، بلكه به طور كل صنعت گردشگري را به تعطيلي كشاند.

با وجود اينكه حتي طرح فاصله گذاري اجتماعي كه به منظور تشديد مبارزه با ويروس كرونا نيز كم سوتر شده، اما گويا تعطيلي براي صنعت گردشگري بايد همچنان ادامه يابد.

سفر همواره يكي از نيازهاي اساسي بشر است. فرقي نمي كند اهل كجا باشيد و يا براي چه مقصدي سفر مي كنيد، زيرا سفر به دليل ايجاد حس دگرگوني ، تغيير و تنوع كه از اساسي ترين ويژگي هاي انساني است ، يك نياز محسوب مي شود.

اين روزها همه منتظر فروكش كردن سايه شوم ويروس كرونا هستيم تا چمدان ببنديم و حركت كنيم ، اما كارشناسان معتقد هستند كه نبايد در اين زمينه عجله كرد. در اين حال و هواي كرونايي شما را به ديدن يكي از زيباترين باغ هاي ايران، باغ ارم در شهر شيراز دعوت مي كنيم.

باغ ارم شيراز در شمال غربي شيراز در خيابان ارم واقع شده است. اين باغ به دليل داشتن تنوع گياهي بسيار زياد، به عنوان باغ گياه شناسي شيراز شناخته شده و در اختيار دانشگاه شيراز قرار دارد.

باغ ارم با داشتن مسيرهاي طراحي شده با درختاني زيبا در دو طرف آن و با وجود درختان قديمي و سر به فلك كشيده ، فضاي مناسبي براي دوستداران طبيعت و گردشگران است. اگر عاشق طبيعت و گل و گياه هستيد، اين باغ مكاني بسيار مناسب براي شما بوده و با قدم زدن در آن به آرامش مي رسيد.

زيبايي چهار فصل شيراز در باغ ارم

منبع خبر: