دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

پيام تسليت روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت رحلت امام خميني (ره) و سالروز قيام ١٥ خرداد

از غم دوست در اين ميكده فرياد كشم دادرس

نيست كه در هجر رخش داد كشم

چهاردهم خردادماه، سالروز عروج ملكوتي سرقافله ي جنبش بيداري اسلامي و بنيان گذار شكوهمندترين انقلاب قرن بيستم، حضرت امام خميني (ره) است. شخصيتي كه نماد يك رهبر مردمي بود؛ از ميان مردم برخاست، با مردم زيست و درنهايت يك نظام مردم سالار ديني را به يادگار نهاد.
از ديگرسو نيز، فرارسيدن نيمه ي خردادماه، يادآور قيام ياران باوفاي ايشان، ملت مؤمن و انقلابي است كه در ١٥خرداد ١٣٤٢، به رهبر فرزانه و صديق خود لبيك گفتند و با نثار خون خويش، نقطه ي عطفي را در آغاز انقلاب اسلامي و خيزش اسلام خواهانه رقم زدند و افق هاي روشن پيروزي در برابر رژيم هاي طاغوتي را براي ملت هاي مستضعف جهان ترسيم نمودند.

سال ها مي گذرد، حادثه ها مي آيد

انتظار فرج از نيمه خرداد كشم

اينك پس از گذشت ٣١ سال از رحلت جانسوز امام راحل (ره)، صداي ايشان همچنان در گوش زمان جاري است و همه ي ما مردم كشور، وارث خون شهداي بزرگوار هستيم؛ چه بسا با احساس تكليفي خطيرتر از گذشته برماست كه با آرمان هاي متعالي حضرت امام(ره) و شهداي عظيم الشان انقلاب اسلامي، تجديد پيمان كنيم.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن سالروز رحلت جانسوز و ملكوتي حضرت امام خميني(ره) و گراميداشت ياد و خاطره ي شهداي قيام خونين 15 خرداد، اعتلاي اين نظام مقدس و سرافرازي ايران اسلامي را از درگاه خداوند متعال خواهان است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۳:۵۹ - ۱۳/۰۳/۱۳۹۹   بازدید: ۱۵۶