دریافت اطلاعات ...

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹

تسليت به مناسبت درگذشت ناگهاني دكتر چهارده چريك عضو محترم هيات علمي دانشگاه شيراز

بازگشت همه به سوي اوست...!

از شمار دو چشم يك تن كم وز شمار خرد هزاران بيش

درگذشت ناگهاني استاد گرانمايه، دكتر مجيد چهارده چريك، عضو محترم هيأت علمي دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز، جامعه ي علمي و ورزشي كشور را سوگوار كرد. بدون ترديد اين واقعه ي اسفناك، ضايعه اي عظيم در مجموعه ي دانشگاهي كشور و فقداني جبران ناپذير براي جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز است.
شادروان دكتر چهارده چريك، عمر گران بهاي خود را صرف تعليم و تعلم فرزندان اين سرزمين نمود و همواره به عنوان استاد دانشگاه و عضو سابق هيأت پزشكي ورزشي استان فارس، در امور اجرايي به ويژه حوزه ي ورزشي دانشگاه، متعهد و منظم، مسؤليت پذير و نقش آفرين بود.
انسانيت، اخلاق مداري و تواضع از ديگر صفات بارز اين شخصيت عالي مقام علمي بود كه نام و ياد اين استاد وارسته را در تاريخ پرافتخار اين دانشگاه، محبوب و جاودانه كرد. اميد كه همكاران و دانشجويان عزيز با الگوبرداري از منش اين استاد ارجمند، راه ايشان را ادامه داده و يادش را جاري نگاه دارند.
اينجانب با اندوهي فراوان، درگذشت اين استاد فرزانه و ورزشكار را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور، به ويژه همكاران ارجمند و دانشجويان عزيز ايشان در دانشگاه شيراز تسليت عرض نموده، براي آن شادروان غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان صبر و آرامش و عزت و سلامت از خداوند متعال خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز