دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

امضاي تفاهم نامه همكاري مشترك ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه زبان و فرهنگ پكن
کلیپ خبر ضمیمه

امضاي تفاهم نامه همكاري مشترك ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه پكن
در مراسمي با حضور دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز و پروفسور ليولي(LIULi) رئيس دانشگاه پكن، تفاهم نامه همكاري مشترك ميان دو دانشگاه به امضا رسيد. اين مراسم با توجه به شرايط كرونا به صورت مجازي انجام شد.
پروفسور ليولي، رئيس دانشگاه زبان و فرهنگ پكن در اين مراسم با ابراز خوشحالي از امضاي تفاهم نامه علمي آموزشي با دانشگاه شيراز اظهار اميدواري كرد : انجام فعاليت هاي علمي، زمينه ساز ارتباطات و تبادلات فرهنگي ميان دو دانشگاه و دو كشور شود.
وي تصريح كرد: همه با هم تلاش مي كنيم با اجراي اين تفاهم نامه زمينه برد-برد در همكاري هاي دو جانبه فراهم شود.
دكتر كشاورز زاده، سفير كشورمان در جمهوري خلق چين نيز با ابراز خوشحالي از ارتباط و گسترش همكاري هاي علمي دانشگاهي ميان دو كشور بيان داشت : از سال ۲۰۱۶ روابط بين ايران و چين به مشاركت راهبردي ارتقا يافته است .
پروفسور حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز نيز در آيين امضاي تفاهم نامه همكاري هاي مشترك ميان اين دانشگاه و دانشگاه زبان و فرهنگ پكن بيان كرد : دانشگاه شيراز با قدمتي حدود ۷۰ ساله يكي از مهمترين سرمايه هاي علمي و معنوي در جنوب كشور به شمار مي رود.
وي افزود: دانشگاه شيراز با قريب به ۱۸ هزار دانشجو در ۳ مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا و بالغ بر ۷۰۰ عضو هيات علمي يكي از دانشگاه هاي بزرگ سطح يك ملي و بين المللي است.
رئيس دانشگاه شيراز گفت: توجه به ديپلماسي علمي و ديپلماسي ورزشي در دستور كار اين دانشگاه قرار دارد و تلاش مي شود كه زمينه اجرايي شدن آنها فراهم گردد .
دكتر نادگران اظهار داشت : بي شك همكاري ميان دانشگاه مي تواند زمينه ساز ايجاد دوره چين شناسي و زبان و ادبيات چيني در دانشگاه شيرازو ايجاد دوره ايران شناسي و زبان و ادبيات فارسي در دانشگاه زبان و فرهنگ پكن شود .
وي ادامه داد: از هم اكنون گروه هاي علمي پژوهشي در دانشگاه شيراز تشكيل شده تا به تعميق هرچه بيشتر اين مناسبات كمك كنند.
به گفته ي دكتر نادگران؛ گسترش زبان و فرهنگ به عنوان عامل دوستي ميان ملت ها ، گسترش مناسبات علمي براي تبديل به چشم اندازهاي مشترك ، تاسيس دپارتمان هاي زبان فارسي و چيني در دو دانشگاه ، تلاش براي راه اندازي رشته هاي مشترك و اعطاي مدرك دوجانبه ، حضور اساتيد در دانشگاه هاي ديگر ، پذيرش دانشجويان تحصيلات تكميلي و محقق كردن فرصت هاي مطالعاتي براي اساتيد و دانشجويان ، تعامل موثر بين ادارات روابط عمومي هر دو دانشگاه ، تاسيس رشته هاي فرهنگ و ادبيات ايران و چين در هر دو دانشگاه ، اجراي پروژه هاي مشترك علمي به ويژه در رشته هاي علوم انساني ،علوم سياسي، هنر و معماري ، مديريت و حسابداري ؛ از جمله مواردي است كه تلاش مي شود در قالب تفاهم نامه همكاري مشترك ميان دو دانشگاه شيراز و دانشگاه زبان و فرهنگ پكن محقق مي شود.
   تاریخ: ۰۸:۵۵ - ۳۱/۰۴/۱۳۹۹   بازدید: ۶۲