دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

پيام تسليت رئيس دانشگاه در پي درگذشت شادروان دكتر بهمن فيزابي عضو محترم هيات علمي دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز

بازگشت همه به سوي اوست...!
بانهايت تأسف، درگذشت ناگهاني استاد فرزانه و هنرمند گرانمايه، دكتر بهمن فيزابي، عضو محترم هيأت علمي دانشكده ي هنر و معماري دانشگاه شيراز، جامعه ي علمي و هنري كشور را به سوگ نشاند. بي ترديد اين واقعه ي اسفناك، ضايعه اي عظيم در مجموعه ي دانشگاهي و فرهنگي كشور و فقداني جبران ناپذير براي جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز است.
شادروان دكتر بهمن فيزابي، از بنيانگذاران دانشكده ي هنر و معماري دانشگاه شيراز بود كه نقش مؤثري در تعليم و پرورش بسياري از دانشجويان، استادان و هنرمندان ميهن عزيز اسلامي داشت.
آن گرامي، عمر گرانبهاي خود را صرف تعليم و تعلم فرزندان اين سرزمين نمود و با تدريس در دانشگاه هاي مختلف كشور و آثار علمي و پژوهشي ارزشمند و همچنين مسئوليت هاي مختلف اجرايي در دانشگاه، همواره در ارتقاي سطح علمي دانشگاه شيراز مؤثر و نقش آفرين بود.
افزون بر اين، شادروان دكتر فيزابي، ازجمله پژوهشگران مكتب شيراز و هنرهاي اسلامي بود كه با آفرينشگري هاي خود، آثار گرانبهاي فراواني در سطح ملي و بين المللي به يادگار گذاشت. او كه از رزمندگان و ايثارگران دفاع مقدس و ازجمله دوستان سيد شهيدان اهل قلم، شهيد سيدمرتضي آويني بود، امروز رسالت دنيايي خود را، پس از عمري پرتوافشاني به فرجام رساند و به دوستان شهيدش پيوست تا رهسپار تجربه اي ديگر شود.
غير از هنر كه تاج سر آفرينش است دوران هيچ منزلتي جاودانه نيست

بي شك نام نيك آن استاد و هنرمند وارسته، بر جريده ي عالم ثبت شده است و يادشان تا هميشه در تاريخ پرافتخار اين دانشگاه، جاري خواهد بود. اميد كه همكاران و دانشجويان عزيز با الگوبرداري از منش آن استاد فرزانه و هنرمندان قدرشناس، با كشف و معرفي ظرفيت ها و توانمندي هاي هنري آن هنرمند فقيد، راه و ياد ايشان ايشان را جاري نگاه دارند.
اينجانب سوگمندانه، درگذشت شادروان دكتر فيزابي را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي هنري و علمي و دانشگاهي كشور، به ويژه همكاران ارجمندم و دانشجويان عزيز ايشان در دانشگاه شيراز تسليت عرض نموده، براي آن شادروان غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان صبر و آرامش و عزت و سلامت از خداوند متعال خواستارم.

حميد نادگران

رئيس دانشگاه شيراز