دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

تقدير رئيس دانشگاه از اقدامات كانون همياران سلامت روان دانشگاه

در پي كسب عنوان «كانون برتر كشور» در كمپين كشوري ''در خانه بمانيم'' توسط كانون همياران سلامت روان دانشگاه شيراز، نشستي با حضور دكتر نادگران، رئيس دانشگاه؛ دكتر واعظي، معاون دانشجويي؛ دكتر تشخوريان، مدير حوزه رياست و روابط عمومي؛ دكتر رحيمي، رئيس مركز مشاوره دانشگاه؛ خانم كامران پور، معاون مركز مشاوره؛ خانم قوانلو، مددكار مركز مشاوره، دبير كانون همياران سلامت و سه تن از اعضاي شوراي مركزي، كه به نمايندگي از سايرين حضور يافتند، برگزار گرديد.
در آغاز اين جلسه، دكتر رحيمي، رئيس مركز مشاوره دانشگاه، گزارشي از كمپين كشوري ''در خانه بمانيم'' و فعاليت هاي مركز مشاوره و كانون همياران دانشگاه شيراز در اين كمپين ارائه نمود. سپس خانم مينا زارع، دبير كانون همياران سلامت روان، به بيان تلاش هاي اعضاي كانون و جزئيات آثار توليدشده پرداخت.
در ادامه اين نشست، دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز، ضمن قدرداني از فعاليت هاي مركز مشاوره و كانون همياران سلامت روان دانشگاه، بر لزوم تداوم فعاليت هاي كانون در زمينه هاي مختلف و انتشار گسترده تر آثار و همكاري با ديگر سازمان ها تأكيد كرد.
در پايان اين جلسه، به پاس تلاش هاي ارزنده و قابل توجه اعضاي شوراي مركزي كانون، از طرف رئيس دانشگاه، لوح تقديري به آنان اهدا گرديد.
گفتني است، در مراسم اختتاميه ي كمپين كشوري ''در خانه بمانيم''، كه با حضور وزير علوم و تعدادي از مسؤولان وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري برگزار شد، كانون همياران سلامت روان دانشگاه شيراز از بين بيش از 150 كانون، به عنوان كانون برتر كشوري انتخاب و از سوي وزير علوم مورد تقدير قرار گرفت.
براي اطلاع بيشتر از فعاليت هاي كانون همياران سلامت روان دانشگاه شيرازاينجا را كليك كنيد.
   تاریخ: ۱۲:۲۹ - ۲۹/۰۴/۱۳۹۹   بازدید: ۳۸