دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

كسب رتبه برتر دانشگاه شيراز در جشنواره روابط عمومي‌هاي برتر دانشگاه‌ها، مراكز پژوهشي و فناوري كشور

در اختتاميه ي جشنواره ي روابط عمومي هاي برتر دانشگاه ها، مراكز پژوهشي، پارك هاي علم و فناوري و مؤسسات تابعه وزارت علوم كه روز ۲۳ تيرماه ۱۳۹۹ به صورت مجازي، با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري، مديران ستادي و جمعي از استادان حوزه ارتباطات برگزار شد، دانشگاه شيراز در حوزه ي «تبليغات و انتشارات در راستاي اجراي مديريت سبز» رتبه ي دوم را در ميان دانشگاه هاي كشور كسب كرد.
لوح تقدير و نشان جشنواره، از سوي دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري به دكتر جواد تشخوريان، مدير حوزه رياست و راوبط عمومي دانشگاه شيراز دانشگاه شيراز اهدا شد.
وزير علوم؛ يكي از وظايف روابط عمومي ها، اطلاع رساني دستاوردهاي علمي و فناوري كشور در عرصه بين المللي است
در اين مراسم دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: «روابط عمومي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي جدا متحول شده اند، حتماً اين تحول در مقطع زماني كنوني در آغاز راه قرار دارد و بايد با استفاده از فناوري اطلاعات و دانش روز به بهترين وجه ممكن استمرار يابد».
وي با بيان اينكه علاقه و انگيزه در كار محور اصلي موفقيت ها است و بايد آن را تقويت كرد، افزود: «محيط هاي آكادميك ويژگي هاي خاص خود را دارد و معمولاً استادان و محققان براي تبليغ و نمايش آنچه به دست آورده اند، علاقه زيادي ندارند و مشغله كاري آنها به اين صورت است كه مستمر در حال كارهاي جديد هستند.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري تصريح كرد: «روابط عمومي ها، بازوي دانشگاه ها هستند. يكي از وظايف روابط عمومي ها اطلاع رساني دستاوردهاي علمي و فناوري كشور در عرصه بين المللي است و براي كسب اطلاع از اين دستاوردها بايد به سراغ مجموعه هاي علمي برويم و اطلاعات جديد را بگيريم و در اختيار عموم قرار دهيم. اين اقدام موجب خرسندي استادان و محققان خواهد شد، هر چند انتظار اين كار را نداشته باشند.
دكتر غلامي، در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: «مدت زيادي است كه فناوري ارتباطات در جهان شكل گرفته و جمع كثيري از آن بهره گرفته اند، شيوع بيماري كرونا ما را بيشتر به سمت فناوري سوق داد و توانستيم از مجموعه دستاوردهاي بشري در اين خصوص استفاده كنيم.
وي با بيان اينكه در دانشگاه ها نيز براي جلوگيري از آسيب ديدن، به اجبار به سوي فناوري اطلاعات روي آورديم، اظهاركرد: روابط عمومي ها هميشه نقش تأثيرگذار داشته اند، به ويژه در دوران كرونايي كه حضور دانشجويان در دانشگاه ها كم رنگ شده و اين نكته القا مي شود كه در دانشگاه ها هيچ خبر خاصي نيست. در اينجا نقش عملكرد روابط عمومي پر اهميت است تا با اطلاع رساني فعاليت هاي انجام گرفته در دانشگاه ها در اين ايام، خبر تعطيلي دانشگاه ها را بي اثر و خنثي كند. در دوران شيوع كرونا دانشگاه ها باز بوده و به فعاليت ادامه مي دادند و تنها شكل آموزش از آموزش حضوري به آموزش مجازي و الكترونيك تغيير يافت و اين به معناي تعطيلي دانشگاه نيست».
وزير علوم، تحقيقات و فناوري، با اشاره به شعار جشنواره مبني بر «دانشگاه سبز، روابط عمومي سبز» روابط عمومي ها را بازوي تحقق مديريت سبز در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي برشمرد و عنوان كرد: «اثرگذاري روابط عمومي ها به صورت فردي و جمعي قابل احصاء و قابل انتظار است. البته ستاد وزارت علوم، پشتيباني برنامه هاي كلان را در پيش دارد و اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، بايد خانواده آموزش عالي را همانند يك نخ تسبيح كنار هم نگه دارد. همچنين با توجه به اينكه زمان از بين رفتن ويروس كرونا مشخص نيست، ما با تمام توان آماده پيشبرد امور دراين شرايط هستيم».
دكتر غلامي، برگزاري جشنواره روابط عمومي هاي برتر دانشگاه ها، مراكز پژوهشي، پارك هاي علم و فناوري و مؤسسات تابعه وزارت علوم را اقدامي خوب و مناسب توصيف كرد و گفت: «استفاده از فضاي مجازي صرفه جويي در وقت و هزينه ها را در پي دارد كه بايد در فضاي جديد بيش از گذشته در دستور كار روابط عمومي ها در مجموعه آموزش عالي كشور قرار گيرد».
دكتر عليرضا عبداللهي نژاد، مديركل روابط عمومي وزارت عتف، دكتر نظرپور، معاون اداري، مالي وزارت عتف؛ دكتر هادي خانيكي، استاد برجسته ي علم ارتباطات از ديگر سخنرانان اين مراسم بودند.
در پايان اين مراسم، بيانيه ي نهايي هيأت داوران جشنواره روابط عمومي هاي برتر دانشگاه ها، مراكز پژوهشي، فناوري و مؤسسات تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، از سوي دكتر حسين افخمي، استاد گروه روابط عمومي دانشگاه علامه طباطبايي و رئيس هيأت داوران جشنواره قرائت شد.
گفتني است اين جشنواره شامل سه محور عمومي «طلاع رساني و ارتباط با رسانه ها»، «تبليغات و انتشارات در راستاي اجراي مديريت سبز» و «روابط عمومي الكترونيك» و دو محور ويژه ي «مديريت سبز و مصرف بهينه منابع» و «مسئوليت اجتماعي» بود كه در مجموع 102 دانشگاه و مراكز پژوهشي و فناوري در اين جشنواره شركت كردند و 5هزار اثر در قالب فايل الكترونيكي به وزارتخانه علوم، تحقيقات و فناوري ارسال شده است. آثار برگزيده ي ارسالي روابط عمومي ها از دستاوردها و عملكردهاي آن ها، از ابتداي سال ۱۳۹۷ تا پايان مهرماه ۱۳۹۸ در اين محورهاي پنج گانه ارزيابي شد كه در اين جشنواره، دانشگاه شيراز موفق به كسب رتبه ي دوم در حوزه ي «تبليغات و انتشارات در راستاي اجراي مديريت سبز» گرديد.

تاریخ: ۱۲:۵۹ - ۲۵/۰۴/۱۳۹۹   بازدید: ۲۸