دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

آيين گشايش مركز مطالعات و آموزش‌هاي فرهنگي آوند

آيين گشايش «مركز مطالعات و آموزش هاي فرهنگي آوند»، وابسته به نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، با حضور حجة اسلام و المسلمين نيري، نماينده ي مقام معظم رهبري در دانشگاه، هيأت رئيسه ي دانشگاه و جمعي از كاركنان دفتر نهاد و ديگر دانشگاهيان برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم، حجة اسلام و المسلمين نيري، ضمن خوشامدگويي به حاضران، به بيان فعاليت هاي نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه پرداخت. ايشان با اشاره به فعاليت هاي مختلف در سه محور پژوهشكده، مركز مطالعات زنان و خانواده و آموزش هاي فرهنگي توضيح داد كه مركز مطالعات و آموزش هاي فرهنگي آوند، درواقع يك سازماندهي جديد است كه مجموعه فعاليت هاي پيشين نام برده را دربرگرفته است و از نقطه ي آغاز و تفكر و توليد تا ارائه به دانشجويان را برعهده دارد.
ايشان در ادامه به تشريح فعاليت هاي هريك از واحدها در نمايندگي مقام معظم رهبري پرداخت كه از آن جمله، انتشارات و كتابفروشي پژوهشكده؛ فعاليت هاي حوزه ي آموزش هاي فرهنگي و مطالعات زنان در سه نوع بنيادي، راهبردي و كاربردي، با محوريت گذاري مقام معظم رهبري در موضوع سبك زندگي و مهارت هاي زندگي و همچنين همكاري دفتر نهاد با ديگر سازمان ها را مي توان نام برد.
در پايان نيز، نماينده ي ولي فقيه در دانشگاه شيراز، به همكاري مؤثر هيأت رئيسه ي دانشگاه در انجام برنامه هاي مختلف دفتر نمايندگي نهاد رهبري دانشگاه اشاره و از زحمات آنان قدرداني كرد.
در ادامه ي اين نشست، دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز نيز، ضمن قدرداني از زحمات حجت اسلام و المسلمين نيري و ديگر كاركنان دفتر نهاد رهبري در دانشگاه، به جايگاه والاي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اشاره كرد و گفت: دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، داراي پتانسيل هاي بالقوه و بالفعل خاصي است و يكي از دلايل آن اين است كه مردم ما هميشه براي لباس روحانيت ارزش خاصي قائل بوده و هستند. ايشان به اهميت فعاليت هاي فرهنگي و دشواري اين برنامه ها پرداخت و خواستار گسترش و تداوم جدي اين گونه برنامه ها بود. وي همچنين وعده داد، براي تداوم اين مسير، اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه، تاجايي كه امكان دارد با دفتر نهاد همراهي و همكاري خواهند داشت.
در پايان جلسه نيز، از آرم مجموعه ي فرهنگي آوند رونمايي شد.

تاریخ: ۱۲:۳۶ - ۱۱/۰۵/۱۳۹۹   بازدید: ۲۹