دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

جلسه كارگروه برنامه ريزي براي دانشجويان جديدالورود سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹

نشست كارگروه برنامه ريزي براي حضور دانشجويان جديدالورود سال تحصيلي ١٣۹۹، با حضور دكتر افشاري فر (قائم مقام رئيس دانشگاه و معاون آموزشي دانشگاه)، دكتر عباسي (مدير اداره كل آموزش دانشگاه)، دكتر حفيظي (مدير امور فرهنگي دانشگاه)، آقاي رمضان زاده (مدير امور دانشجويي دانشگاه) و نمايندگاني از مركز فنآوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برگزار شد.
در اين جلسه، ضمن تشريح وضعيت موجود و بيان مسائل و مشكلات مختلف پيش رو، درخصوص چگونگي برگزاري كلاس هاي دانشجويان جديدالورود، شرايط و شيوه ي ثبت نام و هزينه هاي تحصيلي آن ها، راه هاي ارتباطي دانشجويان با كارشناسان آموزشي دانشكده ها و آشنايي با وظايف آن ها، آماده سازي زيرساخت هاي دانشگاه براي پذيرش دانشجويان نابينا و كم بينا و چگونگي برگزاري مراسم معارفه ي دانشجويان جديد در دانشكده هاي مختلف بحث و تبادل نظر شد.

تاریخ: ۰۹:۳۸ - ۱۸/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۲۵