دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

«دكتر فرزانه عفيفيان» كارمند دانشگاه شيراز، برنده‌ي جايزه‌ي ويژه‌ي علامه جعفري (رض)

در دومين جشنواره ي تأليفات علمي علوم انساني اسلامي علامه جعفري (رض)، رساله ي دكتري «دكتر فرزانه عفيفيان»، كارشناس مسئول پژوهشي دانشكده اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي دانشگاه شيراز و دانش آموخته ي دكتري علم اطلاعات و دانش شناسي دانشگاه شهيد چمران اهواز، با عنوان «طراحي و آزمون مدل مفهومي و عملياتي جهت رتبه بندي علمي گروه هاي آموزشي حوزه ي علوم انساني دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي ايران با استفاده از روش هاي تصميم گيري چندشاخصه»، با محوريت سياست گذاري علم و فناوري، به عنوان اثر برتر انتخاب و شايسته ي دريافت تنديس و لوح ويژه ي جشنواره شناخته شد.
اين جشنواره به همت پايگاه استنادي علمي ايرانيان و حمايت دانشگاه ها و مراكز ديني و حوزي در مردادماه 1399 در بخش هاي مقالات، كتاب، پايان نامه و طرح هاي پژوهشي در تمام مقاطع تحصيلي دانشگاهي و حوزوي برگزار شد.
گفتني ست دكتر فرزانه عفيفيان، در شهريورماه 1398، از رساله ي خود به راهنمايي «پروفسور فريده عصاره»، استاد تمام گروه علم اطلاعات و دانش شناسي دانشگاه شهيدچمران اهواز دفاع كرده است.
   تاریخ: ۰۹:۳۸ - ۱۷/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۱۸