دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

درخشش استادان دانشگاه شيراز در جشنواره‌ي كتاب سال استان فارس

در مراسمي كه عصر يكشنبه ۳۰شهريورماه ١٣۹۹ در تالار حافظ شيراز برگزار شد، برگزيدگان نخستين دوره ي جايزه ي كتاب سال استان فارس، با رويكرد احياي قلم و نام بزرگان فارس، در سه حوزه ي كلي ادبيات، تاريخ و هنر و معماري، معرفي و از آنان تجليل شد.
در اين مراسم، دكتر خيرالله محمودي (عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز) براي كتاب «تحفةالسالكو»، در بخش پژوهش؛ دكتر غلامرضا كافي (عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز) براي كتاب «واقعه»، در بخش شعر كلاسيك به عنوان برگزيدگان جشنواره معرفي و از آنان تقدير شد.
همچنين خانم معصومه مرادي، دانشجوي دكتر ادبيات غنايي دانشگاه شيراز، براي كتاب «روي دوش ابر»، به عنوان برگزيده ي بخش كودك و نوجوان معرفي شد.
در اين مراسم از دكتر كاووس حسن لي (عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز)، به عنوان مدير و ناظر علمي، مجموعه ي ۱۱جلدي «دو سده سخنوري»، در بخش تاريخ تقدير شد.

تاریخ: ۱۱:۲۳ - ۳۱/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۳۵