دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

برگزاري آزمون عملي رشته‌ي تربيت بدني در دانشگاه شيراز

آزمون هاي عملي رشته ي تربيت بدني، در دانشگاه شيراز با همكاري بخش علوم ورزشي و مديريت تربيت بدني دانشگاه، با حفظ دستورالعمل هاي بهداشتي و رعايت فاصله ي اجتماعي برگزار شد.
به گفته ي دكتر رسول رضايي، نماينده ي تام الاختيار دانشگاه در برگزاري كنكور عملي تربيت بدني، اين آزمون ها در تاريخ در تاريخ هاي ٢٧ و ٢٨ شهريورماه، در دونوبت صبح و عصر براي آقايان برگزار شد و در روزهاي ٢٩ تا ٣١ شهريور، براي بانوان ادامه خواهد داشت.
تعداد كل داوطلبان متقاضي در اين آزمون ها، ٣٠٤٧نفر است كه ١٨٣٩ نفر از آن ها، متقاضي خانم و ١٢٠٨ نفر آقا هستند.
طبق اطلاعيه ي سازمان سنجش، افراد به ترتيب حروف الفبا در روزهاي مشخص شده، به محل آزمون در دانشگاه شيراز مراجعه و با حفظ دستورالعمل هاي بهداشتي در آزمون شركت مي نمايند.
دكتر فرشته افتخاري سرپرست اجرايي در بخش بانوان و دكتر امير احمدي سرپرست اجرايي در بخش آقايان است.

تاریخ: ۱۱:۳۰ - ۲۹/۰۶/۱۳۹۹   بازدید: ۳۵