دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

بيست و دومين كنگره سراسري همكاري هاي دولت، دانشگاه و صنعت براي توسعه ملي

به گزارش اداره روابط عمومي و همكاري هاي علمي بين المللي مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)، جمعيت ايراني پيشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه با همكاري مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) با هدف بررسي و تعيين نقش دولت، دانشگاه ها و بخش خصوصي در تحكيم ارتباط في ما بين، دستيابي به ساز و كارهاي لازم و تعيين استراتژيهاي مناسب جهت تحقق اين امر «بيست و دومين كنگره سراسري همكاري هاي دولت، دانشگاه و صنعت براي توسعه ملي» (http://22cgiu.ir) را به صورت سخنراني ها و نشستهاي تخصصي مجازي طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه 25 و 26 شهريور برگزار مي كند.
بنا بر اين گزارش، محورهاي همايش طي اين دو روز عبارتند از: 1. نقش ارتباط صنعت و دانشگاه در تحقق اقتصاد مقاومتي 2. جايگاه ارتباط دانشگاه و صنعت در برنامه توسعه ششم 3. علم، فناوري و نوآوري در الگوي پيشرفت اسلامي ايران 4. روشهاي توسعه مهارت و اشتغال پذيري در برنامه ريزي هاي آموزشي دانشگاه ها و مدارس 5. تبيين سياستها و راهكارهاي كارآفريني، تجاري سازي دستاوردهاي علمي و رفع نيازهاي صنعت 6. اكوسيستم نوآوري: راهبردي اثر بخش در حوزه تعاملات دانشگاه و صنعت 7. ايفاي نقش دانشگاه هاي نسل سوم در توسعه منطقه اي، ملي و بين المللي.
گفتني است بيست و يك كنگره قبلي به ميزباني مراكز علمي و دانشگاهي معتبر كشور برگزار شده است.
لينك جلسه تهران
لينك جلسه شيراز