دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

برگزاري سلسله‌نشست‌هاي چله‌ي كمال ويژه‌ي دفاع مقدس

سلسله نشست هاي تخصصي ويژه ي هفته ي دفاع مقدس، با عنوان چله ي كمال، به همت معاونت فرهنگي دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه شيراز و معاونت فرهنگي اجتماعي بسيج اساتيد فارس برگزار شد.

اين برنامه با حضور اساتيد دانشگاه و جمعي از نويسندگان حوزه دفاع مقدس از دو منظر ادب و هنر و تاريخ و سياست، با طرح مباحثي پيرامون دفاع مقدس، در قالب ۶ نشست در هفه ي دفاع مقدس به صورت مجازي برگزار شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي بسيج اساتيد استان فارس درباره ي برگزاري اين نشست ها گفت: هفته ي دفاع مقدس فرصي بي نظيري براي بازيابي و بازسازي مولفه هاي اعتقادي و ديني و هويت مردم ايران برپايه ارزش هاي اسلامي است.

اولين نشست از برنامه ها ي چله ي كمال، با عنوان دفاع مقدس و هويت ايرانيان، با حضور دكتر شكرالله خاكرند، عضو هيئت علمي بخش تاريخ دانشگاه شيراز در اولين روز هفته دفاع مقدس برگزار شد. در نشست دوم نيز، با حضور دكتر زارع خليلي عضو هيأت علمي بخش هنر دانشگاه شيراز، دفاع مقدس از منظر عكاسي مورد تحليل و بررسي قرار گرفت.

نشست سوم چله ي كمال، با حضور دكتر احسان ياري و دكتر هادي صادقي اول، اعضاي هيأت علمي بخش علوم سياسي دانشگاه شيراز به موضوع دفاع مقدس و سياست پرداخته شد.

ميزگرد تحليل شعر دفاع مقدس با حضور دكتر محمد مرادي و دكتر غلامرضا كافي از اعضاي هيئت علمي بخش زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز و حجت الاسلام والمسلمين محمدحسين انصاري نژاد، معاون تاريخ و ادبيات بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس به عنوان چهارمين نشست ترتيب يافت.

پنجمين نشست، با موضوع نگاهي به ادبيات اسارت با حضور سيد ناصر حسيني، نويسنده ي كتاب پايي كه جا ماند و دكتر علي محمد روانستان، نويسنده حوزه ادبيات دفاع مقدس برگزار شد.

آخرين نشست چله ي كمال هم، نگاهي به رمان و داستان هاي دفاع مقدس داشتت و با حضور سعيد عاكف و اكبر صحرايي از نويسندگان مطرح دفاع مقدس و دكتر موسي عربي عضو هيئت علمي بخش عربي دانشگاه شيراز برگزار شد.

تاریخ: ۱۴:۲۰ - ۱۳/۰۷/۱۳۹۹   بازدید: ۴۴