دریافت اطلاعات ...

شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۹

گراميداشت هفته تربيت بدني و ورزش و گفتگو با دكتر عبدالهي مدير تربيت بدني دانشگاه

تن زنده والا به ورزندگي است كه ورزندگي مايه ي زندگي است
به ورزش گراي و سرافراز باش كه فرجام سستي سرافكندگي است
ز ورزش مياساي و كوشنده باش كه بنياد گيتي به كوشندگي است

٢٦ مهرماه، روز تربيت بدني و ورزش و آغاز هفته ي تربيت بدني است. اين هفته فرصت مغتنمي براي آشنايي بيشتر جامعه با موضوع مهم ورزش است و البته زمان مناسبي براي تبيين اهميت و كاربرد ورزش در ابعاد فردي و اجتماعي، توسعه و ترويج ورزش در خانه و خانواده و همچنين هدايت كردن و سوق دادن جامعه به افزايش فعاليت هاي بدني است. بديهي ست ورزش رمز سلامت، تندرستي و پويايي است و به عنوان پديده اي اجتماعي و فرهنگي، نقشي كليدي و اساسي در زندگي معاصر دارد؛ ازهمين رو برنامه ريزي براي اين مهم، داراي اهميت است و ضرورت آن در اين روزها، باتوجه به شيوع ويروس كرونا در كشور و ضرورت حفظ سلامت افراد اهميت ويژه اي دارد.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن عرض تبريك و تهنيت به مناسبت فرارسيدن هفته ي پرشور و نشاط تربيت بدني به تمامي ورزشكاران و ورزش دوستان، به ويژه دانشجويان، كاركنان و استادان عزيز حوزه ي تربيت بدني در دانشگاه شيراز، از فعاليت ها و زحمات دست اندركاران اين مجموعه قدرداني مي نمايد و از خداوند متعال براي همگان توفيق روزافزون، بهروزي و ديرزيستي خواستار است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

كليپ مصاحبه با دكتر عبدالهي مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز