دریافت اطلاعات ...

شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹

گردهمايي مجازي مسؤولان مراكز مشاوره‌ي دانشگاه‌هاي منطقه 7 كشور، با حضور مديركل دفتر مشاوره و سلامت وزارت عتف

مسؤولان مراكز مشاوره ي دانشگاه هاي منطقه 7 كشور، در يك گردهمايي مجازي، با حضور مديركل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در حوزه ي ارائه ي خدمات روان شناختي به دانشگاهيان و انجام فعاليت ها به شيوه هاي جديد به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در اين نشست كه با حضور دكتر صفاري نيا، مديركل دفتر مشاوره و سلامت، دكتر چنگيز رحيمي، دبير منطقه 7 مراكز مشاوره ي كشور و رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز، دكتر مرادي و دكتر فرطوسي، كارشناسان دفتر مشاوره و سلامت وزارت عتف، خانم ها فريده كامران پور و الميرا تارنگ، معاون و كارشناس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز و جمعي از رؤساي مراكز مشاوره دانشگاه هاي منطقه 7 كشور برگزار شد، شركت كنندگان به بيان ديدگاه و پيشنهادات خود در زمينه ي ارائه ي خدمات روان شناختي به دانشگاهيان پرداختند.
در ابتداي اين جلسه، دكتر رحيمي ضمن سپاسگزاري از حضور افراد در اين نشست و معرفي دانشگاه هاي منطقه ي ۷، به بيان محدوديت ها و نيازهاي مراكز مشاوره پرداخت و بر لزوم تقويت زيرساخت ها در مراكز مشاوره، به ويژه مراكز در حال رشد تأكيد كرد.
در ادامه، دكتر صفاري نيا با اعلام خبر تدوين سند سلامت روان و جسم دانشجويان، نقش مراكز مشاوره به عنوان اتاق فكر سازمان هاي مختلف كشور را بسيار تأثيرگذار دانست و اظهار داشت: از ظرفيت مشاوران و دانش آموختگان جوان دانشگاه ها در امور مختلف روان شناختي مانند برگزاري كارگاه هاي آموزشي مي توان بهره جست و برنامه هايي را براي تقويت انگيزه ي مشاوران مراكز اجرا كرد.
دكتر فرطوسي نيز بر ضرورت همكاري و توجه بيشتر مراكز به مشكلات اجرايي برگزاري برنامه هاي مختلف، به ويژه كارگاه هاي آموزشي و فراهم سازي زيرساخت هاي لازم براي تسهيل امور تأكيد كرد.
همچنين دكتر مرادي، از ايجاد سازوكارهايي به منظور انجام پژوهش هاي كاربردي توسط مراكز مشاوره و تنظيم دستورالعمل هاي مربوطه خبر داد.
سپس رؤساي برخي مراكز مشاوره دانشگاه هاي منطقه، پيشنهادات خود را در زمينه ي بهبود و تسهيل امور مراكز مطرح و خواستار بررسي و رسيدگي بيشتر به مشكلات و مسائل موجود شدند.

در پايان اين گردهمايي نيز كه با استقبال دكتر صفاري نيا از پيشنهادات اعضا همراه بود، مقرر شد در آينده اي نزديك مجدداً جلسه اي برگزار شود تا از نقطه نظرات و رهنمودهاي ديگر مراكز در برنامه ريزي هاي منسجم و جامع دفتر مشاوره و سلامت استفاده شود.

تاریخ: ۰۹:۴۹ - ۲۲/۱۰/۱۳۹۹   بازدید: ۱۴