دریافت اطلاعات ...

شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹

دانشجوي دانشگاه شيراز در رده‌ي نخست رقابت‌هاي جهاني پومسه

بر اساس اعلام فدراسيون جهاني تكواندو، مهتاب نبوي، بانوي پاراتكواندكار و دانشجوي مقطع كارشناسي زيست شناسي سلولي و مولكولي دانشگاه شيراز در رده ي نخست جهان قرار گرفت.
اين ورزشكار معلول دانشگاه شيراز، در رقابت هاي جهاني، كه در رشته ي پومسه (اجراي حركات نمايشي) در كشور بلژيك و به صورت آنلاين برگزار شد، در رده ي نخست جهان قرار گرفته است.
گفتني ست، سيده مهتاب نبوي (متولد ۱۳۷۷- شيراز)، تكواندو را از ۹ سالگي آغاز كرد و در سال ۲۰۱۹ در رقابت هايي كه به ميزباني كشور تركيه برگزار شد، مدال ارزشمند طلا جهان را در وزن منهاي ۵۸ بر گردن آويخت. او همچنين در رقابت هاي پارا آسيايي ۲۰۱۸ كه در شهر هوشيمينه كشور ويتنام برگزار شد، يك نشان طلا و يك برنز كسب كرد و افزون بر اين چندين مدال رنگارنگ مسابقه هاي بين المللي و داخلي را در كارنامه دارد. همچنين، از سيده مهتاب نبوي دو كتاب با عنوان هاي ''در نگاه مهتاب'' و ''تا بي نهايت'' نيز منتشر شده است.

تاریخ: ۰۹:۴۹ - ۲۲/۱۰/۱۳۹۹   بازدید: ۱۶