
سيده معصومه دستغيب چهارشنبه يكم بهمن ماه در اولين گردهمايي مشاورين و كارشناسان امور زنان و خانواده فرمانداري هاي فارس، عنوان كرد: در حوزه زنان و خانواده بايد دائما از نظرات متخصصين و كسانيكه داراي تجربه هستند و كار كرده اند، بهره ببريم.
او افزود: همزمان با افزايش مشكلات اقتصادي و اجتماعي در جامعه، آسيب هاي حوزه اجتماعي زنان و كودكان بيشتر مي شود و اين موضوع بدين دليل است كه اين دو گروه توانمندي لازم را ندارند و آسيب هاي اين دو گروه بيش از ساير گروه ها نمود پيدا مي كند.
مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري فارس تاكيد كرد: بايد اولويتي تعيين شود تا هجمه هاي مختلفي كه در جامعه در برابر مشكلات است رفع شود و نياز است تا در حوزه زنان و خانواده فعاليت هاي بيشتري انجام داد.
دستغيب ادامه داد: باتوجه به تدوين سند وضعيت زنان و خانواده شهرستان هاي فارس در سال گذشته، انتظار مي رود تا در همه شهرستان ها اين سند منشأ همه فعاليت هاي حوزه زنان و خانواده شهرستان ها و ادارات شود ، چرا كه اين سند خود ريشه حل بسياري از مشكلات موجود در اين حوزه است.
او اضافه كرد: اقدامات موثري در استان در خصوص پيشبرد و اجراي اين سند انجام شده كه يكي از مهم ترين اين اقدامات، برش شهرستاني و استاني اين سند است كه برش استاني اين سند با مشاركت دانشگاه شيراز انجام مي شود و براي تك تك شهرستان هاي استان يك سند وضعيت خانواده و دختران مشخص مي شود و اين اقدام كمك بزرگي در جهت حوزه زنان و خانواده خواهد بود.
به گزارش ايسنا، همچنين در اين گردهمايي مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري فارس به تشريح ويژه برنامه هاي هفته بزرگداشت مقام زن، بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامي و نقش و مشاركت سياسي زنان در حوزه سياسي به ويژه انتخابات پرداخت.
انتهاي پيام