دریافت اطلاعات ...

عطر نفس بقيه الله آمد
با جلوه سجاد و ابوالفضل و حسين
يك ماه و سه خورشيد در اين ماه آمد
تقارن ماه مبارك شعبان كه منسوب به پيامبر رحمت و مهرباني ست، در آستانه ي نوروز، روزهاي پاياني سال را دل انگيزتر كرده است.
خداوند متعال اين ماه را مزين به نور وجود گل هاي گلستان نبي و ستارگان منور آسمان ولايت و امامت كرده؛ ولادت سراسر نور سرور آزادگان جهان امام حسين (ع)، اسطوره ي ادب و وفا، حضرت ابولفضل العباس (ع) و زينت عابدان و سيدالساجدان، امام سجاد(ع)؛ انواري كه همواره چراغ راه هدايت بشريت و گرمي بخش دل هاي مؤمنان خداجوي بوده و هستند.
نامگذاري اين اعياد خجسته با عناوين روز پاسدار و جانباز نيز بيانگر ارادت قلبي و پيوند عميق مردم عزيز ايران اسلامي با مكتب اهل بيت (ع) است.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، حلول ماه پرخير و بركت شعبان و فرارسيدن اعياد شعبانيه را خدمت همه ي شيعيان جهان، به ويژه پاسداران عزيز و جانبازان سرافراز كشور و همچنين جامعه ي بزرگ دانشگاهي تبريك و تهنيت عرض مي نمايد و از خداوند متعال براي همه ي هموطنان عزيز در آستانه ي سال جديد، آرزوي تندرستي، بهرورزي و سربلندي دارد.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۵:۴۹ - ۲۶/۱۲/۱۳۹۹   بازدید: ۳۸