دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

پيام نوروزي رئيس دانشگاه شيراز در آستانه‌ي سال ۱۴۰۰

ز كوي يار مي آيد نسيم باد نوروزي از اين باد ار مدد خواهي چراغ دل برافروزي
روزهاي پاياني اسفند دررسيده و صداي گام هاي سبز نوروز ازميان گردنه هاي پرپيچ و خم زمان شنيده مي شود، «خاصه اكنون كه صبا مژده ي فروردين داد».
خداوند متعال را شاكريم كه فرصت ديدار بهاري ديگر، با هزاران نقش و نگارش را به ما ارزاني داشته كه نشانِ بي نشانِ جمال اوست.
''بهارِ طبيعت''، صحيفه اي ملوّن از رويش و شادابي و زبان گوياي خداوند است كه آدمي را به عنوان اشرف مخلوقات، به همگني و همسويي با نظام آفرينش و حركت در مسير تحول و تكامل فرامي خواند و نهاد نوجو و دانش پژوه انسان را برمي انگيزاند و ''نوروز''، روايت گر فرهنگ غني سرزمين عزيزمان، ايران سرافراز است كه از نياكان خردمندمان به يادگار مانده و هماره پيام سرزندگي، همدلي و شادي را برايمان به ارمغان مي آورد.
امسال در آستانه ي استشمام نسيم دل انگيز بهاري، عطر شميم حيات بخش حسيني و ديگر اعياد شعبانيه فضاي بهاريمان را از عطر معنويت لبريز و كام جانمان را شيرين كرده است؛ اميد است، هم آوايي «نوروز» و شكوه شكفتن در «بهاران» و تقارن آن با ماه هاي پرخير و بركت «شعبان و رمضان»، نويدي معنوي براي همگان باشد و با كسب فيض از سيره ي اهل بيت (ع)، شاهد تحول احوال و تقلّب دل ها به احسن الحال باشيم.
ملت عزيز ايران در سالي كه گذشت، آزمون هاي مختلفي را پشت سرگذاشت كه بحمدالله با هوشياري، خردمندي و همدلي مردم عزيز، همه ي آن دشواري ها و تهديدها به فرصت هايي كم نظير و خاطراتي شيرين بدل شد. در صدر همه ي اين رويدادها، مقابله ي همگاني با بيماري همه گير و منحوس كرونا بود كه با جهاد بي وقفه ي كادر بهداشت و درمان، تلاش پژوهشگران و همكاري و همياري مردم عزيز جلوه هايي بي نظير از خردمندي و هم دلي و هم افزايي را به منصه ي ظهور گذاشت و در اين ميان، نقش دانشگاه ها به عنوان مغز متفكّر و چشم بيناي جامعه حياتي و مؤثر بود.
به لطف خداوند، جامعه ي بزرگ دانشگاه شيراز نيز در سال ۱۳۹۹، با همه ي دشوراي ها و تنگناهاي موجود، توانسته است با تلاشي مضاعف و همتي مثال زدني براي تحقق اهداف متعالي خويش در راستاي سياست هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي، اعتلاي علمي و فرهنگي، رشد و بالندگي تحقيقات و فناوري و ارتقاي سطح خدمات رساني به جامعه گام هاي بلندي بردارد و به موفقيت هاي چشمگيري دست يابد و همچنان نيز براساس مسئوليت اجتماعي خود، بنابر مرجعيت، ضريب نفوذ و نيز برخورداري از دانش و قابليت هاي حرفه اي، با تمام قوا و امكانات، در كنار ديگر نهادهاي كشور براي مقابله و مهار اپيدمي كرونا ايستاده است و مي كوشد.
اميداست با ياري خداوند منان و تلاش آگاهانه ي نخبگان كشور و شكيبايي و همراهي افراد جامعه، اين روزهاي تلخ هرچه زودتر سپري شود و روزهاي آرام و خوش، همراه با بهروزي و تندرستي براي همه ي هم ميهنان عزيزمان فرارسد.
دور گردون گر دو روزي بر مراد ما نرفت دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور
اينجانب ضمن تقدير و سپاس از زحمات همكاران ارجمندم در سال گذشته، فرارسيدن سال نو و عيد سعيد نوروز را به همه ي هموطنان گرامي، به ويژه جامعه ي دانشگاهي، ازجمله خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نمايم، سالي سرشار از بهروزي و موفقيت براي ملت عزيز ايران آرزومندم و از خداوند حي دانا مي خواهم تا اين ملت سرافراز را در مسير رشد و سازندگي و دستيابي به موفقيت هاي علمي هادي و حامي باشد.
برآمد باد صبح و بوي نوروز به كام دوستان و بخت پيروز
مبارك بادت اين سال و همه سال همايون بادت اين روز و همه روز