دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

۱۲ فروردين، روز جمهوري اسلامي گرامي باد

دوازدهمين روز از بهار هرسال يادآور يكي از مهم ترين و سرنوشت سازترين روزهاي تاريخ اسلام و ايران است؛ روزي كه ايرانيان از هر قوم و مذهبي، با صدايي رسا به جهانيان نداي «آري به جمهوري اسلامي» را مخابره كردند و
طومار ۲۵۰۰ ساله سلطنت شاهنشاهي را در ايران به پايان رساندند.
اينك جمهوري اسلامي ايران، به مدد دو بال جمهوريت و اسلاميت، بسان هماي سعادت، بهروزي آحاد ملت و تحقق شعارها و آرمان هاي انقلاب را هدف اصلي خود نهاده است و
به پاس آن انتخابات راستين، برفراز قلّه رفيع «مقاومت اسلامي» كه دستاورد شكوه، عظمت و استقلال را برايمان به ارمغان آورده ايستاده است.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت ياد و خاطر بنيان گذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره) و تجديد بيعت با آرمان هاي بلند انقلاب اسلامي، اين روز بزرگ را به يكايك ملت شريف ايران، تبريك عرض نموده، سربلندي و سعادت اين ملت عزيز را از خداوند متعال خواستار است.
روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۰۷:۵۶ - ۱۲/۰۱/۱۴۰۰   بازدید: ۲۱