دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

آيين كلنگ‌زني خوابگاه متأهلين دانشگاه شيراز با مشاركت مؤسسه‌ي فرهنگي ناسوتي‌فرد شيراز

آيين كلنگ زني خوابگاه متأهلين دانشگاه شيراز با مشاركت مؤسسه ي فرهنگي ناسوتي فرد شيراز برگزار شد.

طي مراسمي با حضور دكتر نادگران (رئيس دانشگاه شيراز)، دكتر هادي ايمانيه (رئيس هيأت مديره شبكه مجمع خيرين استان فارس)، مهندس محمدمهدي ناسوتي فر (خيّر پروژه و رئيس هيأت امناي مؤسسه ي فرهنگي ناسوتي فرد شيراز)، دكتر ستايش (معاون اداري-مالي دانشگاه شيراز)، مهندس محمدحسن صحرائيان (مديرعامل مؤسسه ي شوراي عالي خيريه استان فارس) و جمعي از مديران دانشگاه شيراز و مؤسسه ي فرهنگي ناسوتي فرد، كلنگ احداث مجتمع خوابگاهي متأهلين دانشگاه شيراز زمين زده شد.

طبق تفاهم نامه ي دانشگاه شيراز و مؤسسه ي فرهنگي ناسوتي فرد شيراز، اين مؤسسه، براي احداث مجتمع خوابگاهي ويژه ي دانشجويان متأهل دانشگاه شيراز، مشتمل بر ۱۳۰واحد مسكوني استيجاري غيرانتفاعي، به متراژ كل تقريبي ۷۸۰۰متر مربع، در محوطه ي پرديس دانشگاه شيراز اعلام آمادگي كرده و متعهد شده است.

براي مشاهده كليپ مراسم اينجا را كليك كنيد.

تاریخ: ۲۲:۳۰ - ۱۷/۰۱/۱۴۰۰   بازدید: ۱۶